19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Kulüp Başkanı yaptığı açıklamada, “19 Mayıs bağımsızlık yolunda atılan ilk adımdır.19 Mayıs’ın yarattığı heyecanla, gençliğin saçtığı ışıkla güzel yarınlara yürüyoruz. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum” dedi.  Başkan Kanik 19 Mayıs ruhuna uygun bir ekiple ve yeni bir heyecanla göreve geldiklerini kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek teşekkür etti. 

Yunusemre Belediyespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Engin Uzun ise yaptığı açıklamada,  Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs gününün öneminin kavranması için bu günü gençlere armağan ettiği gibi ülkenin geleceğini de gençlere emanet etmesine minnet duyduklarını ifade etti. 

Yunusemre Belediyespor olarak bu şiarla gençlerin sportif başarılarının yansıra her birini Atatürk devrimlerini bağlı gençler olmaları gibi bir misyonlarının da olduğunu altını çizen Uzun Yunusemre Halkına önümüzdeki günlerde ilan edecekleri yeni spor programlarının da müjdesini verdi. Uzun, “Bu duygularla Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve özlemle anıyorum” ifadelerine yer verdi.