Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Seyahat Manisa-İzmir arası ulaşımda yeni fiyat anlaşması yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Bugün yüzümüz biraz daha fazla gülüyor. Çünkü söz verdiklerimizi tek tek hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Manisa’daki 1,5 milyon insanımız için çok yoğun çaba sarf ediyoruz. Manisa’daki en büyük arasındaki en önemli sorunlardan biri Manisa-İzmir arasındaki ulaşım pahalı olmasıydı. Manisa Seyahat’in indirime gitmesi gerekiyordu.

Talebimize olumlu cevap verdiler. Bugün itibariyle tam bilet 100 TL, öğrenci 80 TL oldu. Bu tarife 1 yıl boyunca devam edecek. Vatandaşların sesini duyan Ferdi Başkanları, kardeşleri var. Manisa Seyahat’e desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün Manisa için bir milattır. Her zaman halkımızın yanında olacağız. ” diye konuştu.  

Manisa Seyahat Yönetim Kurul Başkanı Levent Zibeller ise Başkan Ferdi Zeyrek’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Başkan Zeyrek, Manisa Seyahat otobüsüne binerek tam bilet olan 100 TL ödedi. Otobüste yolcularla sohbet etti, yolcular Başkan Zeyrek’e ulaşım konusunda yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.