Hayvancılık

Alaçatı’da tatlının yeni adresi: Özsüt

Alaçatı’da tatlının yeni adresi: Özsüt
Takip EtGoogle News
  • Firma Adı: Alaçatı’da tatlının yeni adresi: Özsüt
  • Yetkili: Özsüt
  • Telefon:
  • Cep:
  • Faks:
  • Web:
  • Mail:
  • Şehir:
  • İlçe:
  • Adres:

Özsüt lezzetleri Alaçatı Marina’yı sarıyor!

 

Özsüt, Türkiye’nin dört bir yanında büyümeye devam ediyor.  

Markanın yeni lezzet durağı, taş evleri ve rüzgâr sörfüyle ünlü Çeşme Alaçatı oldu. Alaçatı Marina’ya karşı konumlanan Özsüt’ün yeni mağazası, gelenekselleşmiş sütlü tatlılardan birbirinden enfes pastalara uzanan geniş menüsü, her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen dondurmaları ve yaz sıcaklarında ferahlatan doğal içecekleriyle Alaçatı’nın yeni favori mekânı olmaya aday! 

 Özsüt’ün yeni lezzet durağı taş evleri ve rüzgâr sörfüne elverişli plajlarıyla ünlü tatil beldesi Alaçatı oldu. Alaçatı Marina’nın eşsiz deniz manzarasına karşı konumlanan Özsüt’ün yeni şubesi, yaz boyunca tatilcilere lezzet şöleni yaşatacak.  

 

Tatilde tatlıya doymak isteyenlere

Tatlı konseptli menüsünde yer alan tüm lezzetlerin misafirlerin beğenisine sunulduğu Alaçatı mağazasında, Özsüt’ün alametifarikası sütlü tatlıların yanı sıra, şerbetli tatlılardan birbirinden enfes pastalara, cheesecakelerden bardak pastalara birbirinden enfes tatlı alternatifi yer alıyor. Çeşmelilerin ve tatilcilerin tatlı krizine son verecek olan Özsüt, en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan dondurmalarıyla ise sıcaklarda tam bir kurtarıcı olacak.

 

Özsüt dondurmasının tam zamanı!

Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurmalarıiklimine özel bölgelerden temin ettiği hammaddeleriyle fark yaratıyor. Gerçek lezzet ve damaklarda bıraktığı tat ile dondurma tutkunlarını etkileyen marka, dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle menüsünü renklendiriyor. Meyveli dondurma severlere; limonlu, kavunlu, vişneli ve muzlu; farklı tatlar arayanlar için ise sakızlı, krokanlı, balbademli, karamelli, antep fıstıklı, üzümlü&cevizli ve cookie dondurma gibi çeşitleri bulunan Özsüt, klasik tatlardan vazgeçmeyenler için ise kaymaklı, çikolatalı ve süper vanilyalı seçenekleriyle yaz boyu serinletmeye devam ediyor. Vişne, çilek ve frambuaz sorbeler ise meyvelerin en gerçek ve serinleten hali olarak tadanlara iki kat mutluluk aşılıyor.

 

Özsüt Çeşme Alaçatı Marina Şubesi

Adres: Alaçatı Mah.18000/1 Sk. No:4/12 Çeşme-İzmir

 Özsüt hakkında:

Türkiye’nin dört bir köşesine günlük pasta ve dağıtımı yapan STP Gıda bünyesinde yer alan Özsüt’ün, 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni bugün 45 ilde 150’yi aşkın mağazası, beş bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. İzmir, Kemalpaşa’daki 10.000 m2 alana sahip fabrikasında üretim yapan ve Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerine ürün tedariği sağlayan STP Gıda’nın en köklü markalarından olan Özsüt, 1996 yılından bu yana bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyütüyor. Özsüt’ün en iyi malzemelerle hazırlanmış geleneksel tatları, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. Bu doğrultuda Türkiye dışında da yatırımlarına devam eden marka, Azerbaycan’da bulunan 8 şubesiyle yurt dışındaki lezzet tutkunlarına da ulaşıyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.