Giyim / Kuşam

ebebek, uyku öncesinde ve uyku anında da bebeklerin yanında

ebebek, uyku öncesinde ve uyku anında da bebeklerin yanında
Takip EtGoogle News
  • Firma Adı: ebebek, uyku öncesinde ve uyku anında da bebeklerin yanında
  • Yetkili: ebebek,
  • Telefon:
  • Cep:
  • Faks:
  • Web:
  • Mail:
  • Şehir:
  • İlçe:
  • Adres:

Sağlıklı bir uyku bebeklerin en gerekli ihtiyaçları arasında yer alırken; bağışıklığın güçlenmesi, vücudun ihtiyacı olan enerjinin depolanması ve beyin gelişimi açısından da oldukça büyük bir önem taşıyor. ebebek’in “Tavşan Neni'nin Bir Günü” masal kitabı ile “Tavşan Neni Uyku Arkadaşım” oyuncağı da uykunun her aşamasına etki ederek, bebeklere sağlıklı ve deliksiz bir uyku konforu yaşatıyor.

 

Türkiye anne bebek ürünleri sektörünün öncü markası ebebek“İyi Bir Uyku İyi Bir Gelecek” sloganıyla daha sağlıklı bir bebeklik dönemini destekliyor. Bu kapsamda bebeveynler için klinik psikolog onaylı “Tavşan Neni'nin Bir Günü” masal kitabı ve doğal içeriklerle üretilen “Tavşan Neni Uyku Arkadaşım” oyuncağını öneren marka, bebeklerin zihinsel gelişimini destekliyor. 

 

Renkli ve etkileyici illüstrasyonlarla eğlence dolu bir uyku

Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı Gülen Şahin Öztürk’ün kaleme aldığı ve Pınar Alpar’ın resimlediği “Tavşan Neni'nin Bir Günü” masal kitabı, bebekleri uykunun hemen öncesinde Tavşan Neni’nin renkli yolculuğuna çıkarıyor. Uyku düzenini sağlamaya yardımcı olan bir arkadaş olan Tavşan Neni, hayal gücü ve merak duygusunu artıran hikayesiyle bebeklerin görsel dünyasını etkileyici illüstrasyonlar eşliğinde geliştiriyor. İçerik danışmanlığını Klinik Psikolog Gökçe Okcuoğlu’nun yaptığı kitap, bebeklerin kelime dağarcığını da artırarak dil gelişimini destekliyor. 

 

Uyku arkadaşı Tavşan Neni ile tatlı rüyalar

Bebeklere sağlıklı uyku alışkanlığının kazanılması amacı ile doğal içeriklerle üretilen “Tavşan Neni Uyku Arkadaşım” oyuncağı, bebeklerin uyku anında kendini güvende hissetmesini sağlıyor. “Tavşan Neni'nin Bir Günü” masal kitabının karakteri olarak bebeklerle uyku arkadaşlığı yapan oyuncak, bebeklerin hassas ciltlerine uygun yapısıyla rahat bir uyku deneyimi sunuyor. El yapımı olduğu için her bebek için tek ve özel olan Tavşan Neni, zararlı boya ve kanserojen madde içermiyor. Bu özelliği ile bebeveynlerin de koşulsuz güvenini kazanırken, bebeklerin rahatça dokunup koklamasına imkan tanıyor.

 

ebebek Hakkında

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 67 ildeki 253mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor