AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar -Dönüp aynaya bakmak yerine etrafa suç atıyorlar

Gündem 18.04.2025 - 16:00, Güncelleme: 18.04.2025 - 16:00
 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar -Dönüp aynaya bakmak yerine etrafa suç atıyorlar

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Kemalpaşa Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan gözaltılara ‘Algı operasyonu olabilir’ şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Kırkpınar, CHP’nin aynaya bakmak yerine etrafa suç atmaya çalıştığını belirterek, “Kemalpaşa ilçemizde kamu zararı olduğu gerekçesi ile belediye çalışanlarına yönelik yapılan gözaltılara yönelik ‘Bu bir algı operasyonu’ şeklinde açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay’ın unuttuğu veya hatırlamak istemediği bir konu var; Davacı olan CHP’li Belediye Başkanı, davalı da CHP’li Belediye çalışanı! Müfettiş isteyen ve ihbarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Türkmen iken, Sn. Tugay’ın yaptığı açıklama aslında tam da algı oluşturmak içindir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının böylesi bir açıklama yapması kendisinin ve CHP’nin bu tür konulara karşı bakış açılarını göstermektedir” dedi. Tugay’ın da CHP Genel başkanı Özel gibi konuları örtbas etme peşinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Kırkpınar, “Dönüp aynaya bakmak yerine bir de etrafa suç atıyorlar. Kimsenin algı oluşturmak gibi bir derdi yok. Yapılan şikayet üzerine gerçekleştirilen gözaltıları algı şeklinde kamuoyuna sunmak, suçu ve suçluyu korumaktır. Yargıya intikal etmiş bu ve bu gibi konularda sırf konuşmak için açıklama yapmak, sağa sola suç atmak CHP’nin en iyi bildiği yöntemdir. Etrafa çamur atarak ‘Abartılacak bir durum yok. Algı operasyonu olabilir’ şeklinde beyanlarla adeta genel başkanı gibi suçluları savunma moduna geçen Tugay her zaman olduğu gibi talihsiz beyanatlarda bulunmuştur” şeklinde konuştu. 
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Kemalpaşa Belediyesi çalışanlarına yönelik yapılan gözaltılara ‘Algı operasyonu olabilir’ şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Kırkpınar, CHP’nin aynaya bakmak yerine etrafa suç atmaya çalıştığını belirterek, “Kemalpaşa ilçemizde kamu zararı olduğu gerekçesi ile belediye çalışanlarına yönelik yapılan gözaltılara yönelik ‘Bu bir algı operasyonu’ şeklinde açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay’ın unuttuğu veya hatırlamak istemediği bir konu var;

Davacı olan CHP’li Belediye Başkanı, davalı da CHP’li Belediye çalışanı! Müfettiş isteyen ve ihbarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Türkmen iken, Sn. Tugay’ın yaptığı açıklama aslında tam da algı oluşturmak içindir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanının böylesi bir açıklama yapması kendisinin ve CHP’nin bu tür konulara karşı bakış açılarını göstermektedir” dedi.

Tugay’ın da CHP Genel başkanı Özel gibi konuları örtbas etme peşinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Kırkpınar, “Dönüp aynaya bakmak yerine bir de etrafa suç atıyorlar. Kimsenin algı oluşturmak gibi bir derdi yok. Yapılan şikayet üzerine gerçekleştirilen gözaltıları algı şeklinde kamuoyuna sunmak, suçu ve suçluyu korumaktır.

Yargıya intikal etmiş bu ve bu gibi konularda sırf konuşmak için açıklama yapmak, sağa sola suç atmak CHP’nin en iyi bildiği yöntemdir. Etrafa çamur atarak ‘Abartılacak bir durum yok. Algı operasyonu olabilir’ şeklinde beyanlarla adeta genel başkanı gibi suçluları savunma moduna geçen Tugay her zaman olduğu gibi talihsiz beyanatlarda bulunmuştur” şeklinde konuştu. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.