ALTINOLUK’A GÜN HASTANESİ MÜJDESİ

Gündem 17.04.2025 - 17:05, Güncelleme: 17.04.2025 - 17:05
 

ALTINOLUK’A GÜN HASTANESİ MÜJDESİ

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, il ve ilçe protokolü, Altınoluk Mahallesi'nde yapılması planlanan "Gün Hastanesi" projesinin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu

ALTINOLUK BÖLGESİNDEKİ HASTANE İHTİYACI KARŞILANIYOR Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, il ve ilçe protokolü, Altınoluk Mahallesi'nde yapılması planlanan "Gün Hastanesi" projesinin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu. VALİ USTAOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Edremit'in merkezine uzak mahallelerinden olan ve önemli bir sağlık ihtiyacını karşılaması beklenen Altınoluk Mahallesi'ndeki hastane arazisinde Vali İsmail Ustaoğlu, devam eden proje hakkında çalışmaları yürüten ekipten incelemeler sırasında detaylı bilgi aldı. BELEDİYE TAPU VE TAHSİS İŞLEMLERİNİ TAMAMLADI Altınoluk Mahallesi’nde 2 dönümlük bir alanı kapsayan, hastane yapımına uygun arazinin Maliye Hazinesi adına tapu tescil işlemleri Edremit Belediyesi tarafından gerçekleştirilerek, Sağlık Bakanlığı'na tahsis işlemleri tamamlandı. Projenin imar planı değişikliği ve projelendirme çalışmalarının da hızla sürdüğü belirtildi. Gün hastanesinin en kısa sürede tamamlanması ve bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor. BAŞKAN ERTAŞ’TAN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Edremit’in gelişimi, değişimi ve eksiklerin giderilmesi adına tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu projede de Edremit Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve ilgili kurumlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, il ve ilçe protokolü, Altınoluk Mahallesi'nde yapılması planlanan "Gün Hastanesi" projesinin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu

ALTINOLUK BÖLGESİNDEKİ HASTANE İHTİYACI KARŞILANIYOR

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, il ve ilçe protokolü, Altınoluk Mahallesi'nde yapılması planlanan "Gün Hastanesi" projesinin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulundu.

VALİ USTAOĞLU ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Edremit'in merkezine uzak mahallelerinden olan ve önemli bir sağlık ihtiyacını karşılaması beklenen Altınoluk Mahallesi'ndeki hastane arazisinde Vali İsmail Ustaoğlu, devam eden proje hakkında çalışmaları yürüten ekipten incelemeler sırasında detaylı bilgi aldı.

BELEDİYE TAPU VE TAHSİS İŞLEMLERİNİ TAMAMLADI

Altınoluk Mahallesi’nde 2 dönümlük bir alanı kapsayan, hastane yapımına uygun arazinin Maliye Hazinesi adına tapu tescil işlemleri Edremit Belediyesi tarafından gerçekleştirilerek, Sağlık Bakanlığı'na tahsis işlemleri tamamlandı. Projenin imar planı değişikliği ve projelendirme çalışmalarının da hızla sürdüğü belirtildi. Gün hastanesinin en kısa sürede tamamlanması ve bölge halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.

BAŞKAN ERTAŞ’TAN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, "Edremit’in gelişimi, değişimi ve eksiklerin giderilmesi adına tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu projede de Edremit Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve ilgili kurumlarımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.