Skal İzmir’den teşekkür ziyareti

Gündem 30.03.2025 - 12:33, Güncelleme: 30.03.2025 - 12:33
 

Skal İzmir’den teşekkür ziyareti

Skal İzmir Kulübü Yönetimi, İzmir Palas Otelleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kilimci’ye bir teşekkür ziyareti yaptı. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Tokbaş, Asbaşkan Mine Güneş Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi & PR Üyelik Geliştirici Bülent Tercan, Sayman ve Proje Geliştirici Onur Türkay ile önceki dönem Başkanı Güner Güney yer aldı.

Başkan Tokbaş, İzmir turizminin temel taşlarından olan, bünyesinde İzmir Palas ve Kilim otellerini barındıran İzmir Palas Otelleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olarak Skal İzmir’e katkılarının yadsınamaz olduğunu, bundan önceki çabalarında yanlarında olduğu için Skal İzmir camiası adına Ahmet Kilimci’ye teşekkür etti. Kendisinin de yönetim kurulunda yer aldığı Güner Güney başkanlığında geçtiğimiz dönemde, Dünya SKAL Turizm Kongresi’ni 17 yıl aradan sonra Türkiye’ye ve ilk kez İzmir’e kazandırdıklarını belirterek. “Dünyanın 35 ülkesinden yaklaşık 400 üst düzey turizmciyi İzmir’de 5 gün boyunca ağırladık. Tarih, inanç ve sağlık turizmi üzerine tanıtımlar yaparak İzmir’de turizm başta bir dala katkıda bulunduk. Bu başarıdan alınan güç ile çıtanın daha yükseldi. Bundan sonrası için kentimizin, bölgemizin ve Türkiye’mizin ekonomisine katkı koyma çabalarımız sürecek ve başkanlığı üstlendiğim yeni dönemde de desteklerinizin süreceğine inancım tam” dedi. Ziyaretten çok duygulandığını ifade eden Ahmet Kilimci ise Skal İzmir’in turizm çabalarının farkında olduğunu, gurur duyduğunu ve zaman ve zeminin uygun olduğu koşullarda sektörün bir parçası olarak yanlarında olacağını söyledi. 
Skal İzmir Kulübü Yönetimi, İzmir Palas Otelleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kilimci’ye bir teşekkür ziyareti yaptı. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Tokbaş, Asbaşkan Mine Güneş Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi & PR Üyelik Geliştirici Bülent Tercan, Sayman ve Proje Geliştirici Onur Türkay ile önceki dönem Başkanı Güner Güney yer aldı.

Başkan Tokbaş, İzmir turizminin temel taşlarından olan, bünyesinde İzmir Palas ve Kilim otellerini barındıran İzmir Palas Otelleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olarak Skal İzmir’e katkılarının yadsınamaz olduğunu, bundan önceki çabalarında yanlarında olduğu için Skal İzmir camiası adına Ahmet Kilimci’ye teşekkür etti.

Kendisinin de yönetim kurulunda yer aldığı Güner Güney başkanlığında geçtiğimiz dönemde, Dünya SKAL Turizm Kongresi’ni 17 yıl aradan sonra Türkiye’ye ve ilk kez İzmir’e kazandırdıklarını belirterek. “Dünyanın 35 ülkesinden yaklaşık 400 üst düzey turizmciyi İzmir’de 5 gün boyunca ağırladık.

Tarih, inanç ve sağlık turizmi üzerine tanıtımlar yaparak İzmir’de turizm başta bir dala katkıda bulunduk. Bu başarıdan alınan güç ile çıtanın daha yükseldi. Bundan sonrası için kentimizin, bölgemizin ve Türkiye’mizin ekonomisine katkı koyma çabalarımız sürecek ve başkanlığı üstlendiğim yeni dönemde de desteklerinizin süreceğine inancım tam” dedi.

Ziyaretten çok duygulandığını ifade eden Ahmet Kilimci ise Skal İzmir’in turizm çabalarının farkında olduğunu, gurur duyduğunu ve zaman ve zeminin uygun olduğu koşullarda sektörün bir parçası olarak yanlarında olacağını söyledi. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.