ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜNE YUNUSEMRE’DEN DESTEK

Çanakkale Bisiklet Platformu tarafından Şehitlere Saygı Sürüşü düzenlendi. Manisa Bisiklet Platformu’nun da katıldığı Yunusemre Belediyesi’nin destek verdiği etkinlik kapsamında sporcular yaklaşık 50 km’lik pedal çevirdi.

Spor Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Takip EtGoogle News

Yunusemre Belediyesi sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdürüyor. Çanakkale’de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 500 bisikletsever Şehitlere Saygı Sürüşünde pedal çevirdi. Çanakkale Eceabat’tan, Şehitlik Abidesi’ne kadar pedal çeviren sporcular, Şehitlik Abidesi’nde Türk Bayrakları açtı.

Manisa Bisiklet Platformu’nun katıldığı Yunusemre Belediyesi’nin de desteklediği etkinlikte sporcular, yaklaşık 50 kilometrelik pedal çevirdi. Bisikletseverler yapılan katkılardan dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür etti. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.