ŞEVVAL BIDI’NIN “İYİ DE BEN KİMİM” TEMALI KİŞİSEL SERGİ AÇILIŞI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

20 Temmuz 2024 saat 19.00’da Alaçatı Peri Art Sanat Galerisi’nde gerçekleşen sergi açılışı, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Sanat Yayın: 21 Temmuz 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2024 17:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Küratörlüğünü Özer Ulukaya'nın yaptığı ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen sergi, genç sanatçı Şevval Bıdı’nın birbirinden değerli eserleri ile 10 gün boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Şevval Bıdı:

2024 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünden mezun olan sanatçı; mezuniyetinin hemen sonrasında sanat yolculuğuna İzmir Sanat Fuarı çalışmalarına katılmasıyla başladı.

İki eserinin sanatseverler tarafından sahiplenilmesi sanatçı için önemliydi. İzmir Sanat fuarı ardından Alaçatı'da düzenlenen ve Küratörlğünü Özer Ulukaya'nın yaptığı Uluslararası Barborossa Sanat Çalıştayı'na davet edildi.

Çalıştay'da çalışmalarıyla dikkat çeken sanatçı, 40 Uluslararası sanatçının yanında yer alarak başarılarını pekiştirdi.

Genç sanatçının resimlerinde geleneksel bakış açısını modernleştirerek yeni bir hareket katmaya çalışması, geleneksel motifler ve imgelerden yararlanarak, pop art ve neon renklerle ürettiği çalışmalar sançtılar ve sanatseverlerden beğeni alıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.