TARİHİ HAVAGAZI FABRİKASI’NDA GÖRKEMLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

Cumhuriyet ve adalet değerleri üzerine inşa edilen İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, yaklaşan baro seçimleri öncesinde Tarihi Havagazı Fabrikası'nda geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısı toplandı

Gündem Yayın: 06 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 06.10.2024 09:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

CUMHURİYETÇİ AVUKATLAR GRUBU’NDAN TARİHİ HAVAGAZI FABRİKASI’NDA GÖRKEMLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI

Cumhuriyet ve adalet değerleri üzerine inşa edilen İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, yaklaşan baro seçimleri öncesinde Tarihi Havagazı Fabrikası'nda geniş katılımlı bir aday tanıtım toplantısı toplandı. Grup üyelerinin birlik ve dayanışmasını pekiştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü. Lansman boyunca, baronun geleceğine dair umut dolu mesajlar verildi ve meslektaşlara yönelik projeler tanıtıldı.

“Birlikte Daha Güçlüyüz”

Toplantıda konuşan İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Baro Başkan Adayı Avukat Sercan Altunordu, aday listesi ve grup seçim stratejisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Altunordu, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun çeşitliliği ve meslektaşlarının ön planda tutularak oluşturulan listeyle seçimlere hazırlandığını belirtti. “Yönetim kurulumuz, farklı sistem ve dağıtım alanlarından gelen meslektaşlarımızdan oluşturulmuştur. Baroyu her yerde temsil edilebilen güçlü bir ekiple bu yola çıktık” dedi.

Seçim Sürecinde Yoğun Tempo

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Altunordu, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’nun sahada yoğun bir tempoyla çalıştığını anlattı. “Gündüzleri adliyelerde seçim masalarımızla buluşuyor ve çözüm önerilerimizi konuşuyoruz. İlçe ziyaretlerimiz kapsamında daha fazla meslektaşımıza ulaşıyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca eğitim faaliyetlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz” diyerek Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun yalnızca seçim öncesinde değil, baronun elinde de aktif ve etkili bir yapı oluşturacağını belirtti.

"Genç Avukatlar İçin Daha Fazla Temsil"

Altunordu konuşmasında ayrıca, 10 yıl önce Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu tarafından hayata geçirilen Genç Avukatlar Meclisi'nin önemine dikkat çekti. Meclisin kurucu başkanı olarak iki dönem üst üste görev yapan Altunordu, "Genç Avukatlar Meclisi ile meslektaşlarımızın baroda temsil edilmesi, seslerinin baro yönetimine duyurulması için başlattığımız çalışmalarımız ile grubu destekleyen genç avukat kitlesinin bu yolda doğru adımlar atıldığının bir işaretidir” dedi.

“Baroyu Yeniden Meslek ve Meslektaş Odaklı Bir Kurum Haline Getireceğiz”

Altunordu, seçime olan inancını ve grubun kararlılığını dile getirerek konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:“Bu seçimi kazanarak Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nu yeniden İzmir Barosu'nun yönetimine taşıyacağız. Baroyu, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, meslektaşlarımızın haklarının ön planını tutulduğu, adaletin ve Cumhuriyet’in değerlerinin her şeyin üzerinde görüldüğü bir duruma kavuşturacağız. İzmir Barosu, mesleki dayanışma ilkesinin esas alındığı, meslektaşlarımızın sesi olarak varlığını en üst seviyede sürdürmeye devam edecek”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.