Türkiye’nin fırıncıları HORECA Fair’e çıkarma yapacak

GL Platform tarafından Fuar İzmir'de düzenlenecek HORECA Fair, Türkiye’nin dört yanından fırıncıların çıkarmasına sahne olacak. Fırın, dondurma, pastane ekipmanları ile HORECA Fair, bu yıl sektörün en büyük buluşması olacak.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2024 16:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Uluslararası 6. Otel, Restaurant, Kafe, Fırın, Çamaşırhane Ekipmanları, Ağırlama ve Konaklama Teknolojileri, Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA Fair), 22-25 Ocak tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenecek. HORECA Fair, bu yıl Türkiye Fırıncılar Federasyonu iş birliğinde Fırın, Dondurma, Pastane Ekipmanları Özel Bölümü ile sektörün devlerini ağırlayacak. Farklı illerden üye işletmeler satın alma ihtiyaçlarını, yeni ticari anlaşmalarını HORECA Fair’de yapacak. 

 

FIRIN EKİPMANLARINDAKİ SON YENİLİKLER

Ekmek, pasta, unlu mamuller üreticileri ve bu sektöre her türlü ürün sağlayan firmalar ile profesyonel ziyaretçiler Türkiye’nin ve dünyanın farklı şehirlerinden İzmir’e gelecek. Fırın, pastane ekipmanları, ekmek ve pasta hamur makinaları, pişiriciler, konveyör sistem ve ekipmanları, çikolata ve dondurma üretim teknolojileri, gıda ve içecek makineleri ile ekipmanları, katkı maddeleri, dekor malzemeleri ve daha bir çok yenilikçi ürün ilk kez HORECA Fair’de görücüye çıkacak. 

Türkiye Fırıncılar Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Esnaf Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkanvekili Halil İbrahim Balcı, farklı illerden 30 ayrı Oda başkanı ile birlikte  dev işbirliği için İzmir’e geldi. Balcı ve GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, HORECA Fair için işbirliği protokolünü törenle imzaladı. Balcı, “Günün her anında Türkiye’nin en temel besin kaynağını üreten dinamik ve stratejik bir sektörüz. Aynı zamanda gelişen üretim teknolojilerini sadece takip eden değil uygulayan fırıncı esnafımız için fuarlar çok önemli. Makina ekipmanlarını inceleme, kıyaslama ve satın alma imkanını sunacak HORECA Fair’e esnafımızın katılımı ile yeni bir başlangıca imza atıyoruz” dedi. 

GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan da HORECA Fair’in 50’nin üzerinde sektörü bünyesinde barındırdığına dikkat çekerek “Türkiye’de fırın ve pastane sektörü, zengin ve çeşitli tatlarla dolu bir kültürel mirasa sahip. Sadece 85 milyonu değil, ülkemizi ziyaret eden 56 milyon turistin de temel besin kaynağını olan ekmek, en stratejik ürünümüz. Fırın, pastane ve dondurma ekipmanları sektörü, tüm taraflarıyla fuarımızda bir araya gelecek. Yeni teknolojiler tek merkezden tek elden alıcıları ile buluşacak. Tüm üretici ve fırıncı esnafımızı fuarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.