Kişisel Bakım

Balmain Beauty, Lés Eternals de Balmain parfüm koleksiyonu ile Türkiye

Balmain Beauty, Lés Eternals de Balmain parfüm koleksiyonu ile Türkiye
Takip EtGoogle News
  • Firma Adı: Balmain Beauty, Lés Eternals de Balmain parfüm koleksiyonu ile Türkiye
  • Yetkili: Balmain Beauty
  • Telefon:
  • Cep:
  • Faks:
  • Web:
  • Mail:
  • Şehir:
  • İlçe:
  • Adres:

Fransız lüks moda evi Balmain, yepyeni parfüm koleksiyonuyla güzellik dünyasına resmi olarak geri dönüyor.

Türkiye’de yapacağı lansmanını ise sadece Beymen’lerde, Paris Fashion Show ‘da yaptığı gösterişli lansmanla eş zamanlı gerçekleştiriyor.

 

 

 

Balmain’in bu yenilikçi parfüm deneyimi, markanın kurucusu Pierre Balmain'in Parizyen mirasından ve kreatif direktör Olivier Rousteing'in modern moda ve güzellik üzerindeki modern etkisinden ilham alıyor. Rousteing Balmain Beauty’i "Moda ve güzellik, birlikte var olurlar. Güzellik, tıpkı tarzınız gibi silüetinizin ve kimliğinizin bir parçasıdır. Ben de dünyadaki tüm güzellikleri temsil etmek ve istisnasız herkesi kucaklamak istiyorum. Balmain Beauty ile size gerçeğinizi özgür ve güçlü bir şekilde yaşama özgürlüğü veriyoruz çünkü güzellik, kendiniz olabilmek ve kim olduğunuzu kabullenme cesaretine sahip olmaktır.diyerek tanımlıyor.

 

 

Balmain Beauty’nin, "kimlik arayışı" ve "kendini bulma" temalarından yola çıkarak hazırladığı ilk koleksiyonu "Les Éternels de Balmain" parfüm dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Koleksiyon, misk, amber, çiçeksi ve odunsu koku ailelerinden oluşan sekiz çok katmanlı parfümden oluşuyor. Balmain’in Kreatif Direktörü Olivier Rousteing, markanın zengin arşivlerinden ilham alarak bu özel parfümleri yeniden yorumladı ve Vent Vert, Ivoire, Ébène ve Carbone gibi tarihi parfümler, modern çağ için uyarlanarak koleksiyona dahil edildi. Rousteing’in detaylı araştırmaları sonucunda Balmain’in tarihsel mirasını günümüzle buluşturmak ve markanın derinliğini yansıtarak parfümseverlere unutulmaz bir deneyim sunmak için koleksiyona Sel d’Ambre, Rouge, Bronze ve Bleu Infini ile dört yeni koku eklendi.

 

Balmain Beauty Les Éternels de Balmain koleksiyonundaki parfümlerin şişeleri, 1946’da yaratılan ilk Balmain parfümünden ilham alıyor. Sadeliğin ve zamansızlığın bir başyapıtı olarak görülen bu nostaljik tasarımın yeni versiyonunda, orijinalinin imza niteliğindeki siyah ve altın dokunuşları ve kesişen bir köşeyi kaplayan etiket de göze çarpıyor. Şişenin kapağında ise 1970’lerin ikonik Balmain labirent motifinin bir parçası olan PB monogramı yer alıyor. 

 

Balmain Beauty, 21. yüzyıl Paris’inin modern ruhunu global platforma taşıyarak, parfüm dünyasında çığır açan bir yaklaşım sergiliyor. 

Marka, gelecekte yeni kategorilerle genişlemeyi planlayarak, güzellik alanındaki yenilikçi vizyonunu sürdürüyor. 

 

 

 

 

Les Éternels de Balmain ile Tanışın

Beymen Beauty ‘nin ayrıcalıklı niş parfüm dünyasının üyesi Les Éternels de Balmain koleksiyonu, Türkiye’de sadece Beymen Zorlu Center, Beymen İstinyePark ve Beymen.com’da.

 

 

Les Éternels de Balmain, geleceğe yönelik unsurları değerli ve efsanevi içeriklerle birleştiriyor

 

Carbone: Maksimalist Misk ve minimalist gül notalarıyla tasarlanan Carbone, karakteristik kokusuyla tam bir kimlik yansıması ortaya koyuyor. 

 

Sel d'Ambre: Parlayan amber ve tuzlu akamber notalarını taşıyan Sel d'Ambre, amberin altın renkli gizemi, iç huzur ve kendini gerçekleştirme yolunda aydınlatıcı bir ışık sunuyor. 

 

Vent Vert: Çağımız için yeniden tasarlanan bu ikonik yeşil koku, hafif yeşil mandalina ve çarpıcı yasemin notalarıyla zenginleşiyor. Doğada çıkılan zamansız bir yolculuğu temsil eden Vent Vert, günümüzü ve geleceği onurlandırıyor.

 

Rouge: Los Ageles’ın sihrini ve aşkı temsil eden Rouge, çiçek buketi ve odunsu notalar ile gökyüzünün sınır bile olmadığı anları akla getiriyor.

 

Ivoire: Balmain’in Yeni Fransız Tarzı mirasını dünyayla tanıştıran ve geleceğe taşıyan gece tuberüsü ve yabani vetiver dokunuşları, dünyanın tüm güzelliklerini, istisnasız bir şekilde tek şişede sunuyor.

 

Bronze: Yeniden doğumu simgeleyen Bronze, sedir ağacı notaları ve ferahlatıcı paçuli dokunuşlarıyla adeta küllerinden görkemli bir şekilde yükselen anka kuşunu hatırlatıyor.

 

Ébène: Pierre Balmain’in 1983'te Afrika'dan ilham aldığı parfümünün, Olivier Rousteing’in kökenlerini keşfetme perspektifiyle yeniden hayat bulmuş hali Ébène, kakao ağacı ve değerli mür yağı notaları taşıyor. Bu koku, kendini keşfetme çağını ve evrensel kökenimizi ortaya çıkarma yolculuğunu temsil ediyor.

 

Bleu Infini: Tatlı, çiçeksi ve odunsu kokusuyla cistus absolute çiçeği ve tuzlu liken notaları, Bleu Infini kullanıcısını sonsuz gökyüzüne, sınırsız denizlere ve özgürlüğe çağırıyor.

 

 

 

 


 

Balmain Beauty Hakkında

Balmain Beauty, 2022 yılında ünlü moda evi Balmain Paris ve The Estée Lauder Companies arasındaki ortaklıkla kuruldu. Amacı, dünyadaki tüm güzellikleri, istisnasız şekilde kutlamaktır. Balmain'in olağanüstü moda ve parfüm mirasının üzerine inşa edilen Balmain Beauty, gelecekte güzelliğin anlamını değiştirmeyi hedefliyor. Lüks güzellik serileri, Balmain'in Kreatif Direktörü Olivier Rousteing ile yakın iş birliği içinde hazırlanarak onun cesur vizyonunu yansıtıyor. Saygı, sevgi ve birlikteliğin gücünü temsil eden Balmain Beauty, avangard lüksü somutlaştırıyor. Eylül 2024'te marka, sekiz unisex eau de parfum'dan oluşan yeni bir parfüm deneyimi olan Les Éternels de Balmain'i piyasaya sürdü. Balmain Beauty, insan ve doğa için daha yüksek standartları karşılama taahhüdüyle butterfly markası sertifikasına sahiptir.

 

Beymen Beauty HakkındaBeymen Beauty, inovasyon ve liderlik odaklı önemli kategorilerde lüks bir güzellik topluluğu oluşturmayı hedefliyor. Parfüm, makyaj, cilt bakımı ve saç bakımı kategorilerindeki en sevilen ürünler ve en son trendler de dahil olmak üzere 150'den fazla lüks kozmetik markasından oluşan özenle seçilmiş koleksiyonu mağazalarında bir araya getiriyor. Seçili Beymen mağazaları ve Beymen.com üzerinden 400’ü aşkın markayı ve 15.0000 den fazla ürünü kapsayan geniş bir yelpaze sunuyor. Beymen Beauty’nin portföyü, dünyanın önde gelen lüks kozmetik markalarından oluşan zengin bir seçkiyle makyajdan cilt bakımına, parfümlerden saç bakımına kadar uzanan 20'den fazla niş ve özel markayı bünyesinde barındırarak, benzersiz bir güzellik deneyimi sunuyor.


Balmain Hakkında

Pierre Balmain, 75 yıl önce “Yeni Fransız Tarzı”nı tanıttığında, tamamen yeni, cesur ve kadınsı bir haute couture anlayışı sunduğu hemen fark edildi. Bu anlayış, dönemin köklü geleneklerinden birçoklarını kırarak farklı bir tarz ortaya koydu. Cesareti karşılık buldu ve Pierre Balmain, orta yüzyılın altın çağını başlatan birkaç genç Fransız yetenekten biri olarak kabul edildi, ayrıca Paris’in dünya moda başkenti olarak yeniden yapılandırılmasına katkıda bulundu.

2011'den bu yana, Balmain'in Kreatif Direktörü Olivier Rousteing, Pierre Balmain’in olağanüstü mirasını yaratıcı bir şekilde geliştirirken, aynı zamanda kapsayıcı, güçlü ve global Balmain Army'nin günümüzde nasıl yaşamak istediğine uygun giysiler tasarlama kararlılığını da koruyor. Sonuç olarak, 21. yüzyıl Balmain’i, ünlü Balmain atölyelerinin eşsiz zanaatkarlığını öne çıkaran, zengin Paris mirasını sürekli referans alan, kendine özgü ve hemen tanınabilir bir siluet ve tutum sunuyor.