Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cevdet Cömert'i Unutmayacağız

Gündem 21.07.2024 - 13:11, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 611+ kez okundu.
 

Cevdet Cömert'i Unutmayacağız

Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert (solda) Kuzey Makedonya'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Cömert'in vefatı nedeniyle üzüntüsünü dile getiren   İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler "Değerli hemşerimiz, büyüğümüz Cevdet Cömert'i ansızın kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cevdet bey Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki ilişkilerin gelişmesi için önemli çalışmalar yaptı.   Bu çalışmalarda Makedoncaya hakimiyeti nedeniyle iyi diyaloglar kurdu. Manisa'da sadece hemşerilerimiz arasında değil diğer sivil toplum kuruluşları ile de iyi ilişkiler kurmuş, ağabeylik görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, sosyal yönü güçlü bir kişilikti.   Aynı şekilde gerek İzmir'de gerekse farklı illerdeki Makedonya Dernekleri nazarında da ortak projelere imza atmıştır. Merhum Cevdet Cömert ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm hemşerilerimize, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.Onu çok özleyeceğiz." dedi  
Manisa Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Cevdet Cömert (solda) Kuzey Makedonya'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Cömert'in vefatı nedeniyle üzüntüsünü dile getiren
 
İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Konak Belediye Meclis Üyesi Birol Özkardeşler "Değerli hemşerimiz, büyüğümüz Cevdet Cömert'i ansızın kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cevdet bey Türkiye ile Kuzey Makedonya arasındaki ilişkilerin gelişmesi için önemli çalışmalar yaptı.
 
Bu çalışmalarda Makedoncaya hakimiyeti nedeniyle iyi diyaloglar kurdu. Manisa'da sadece hemşerilerimiz arasında değil diğer sivil toplum kuruluşları ile de iyi ilişkiler kurmuş, ağabeylik görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, sosyal yönü güçlü bir kişilikti.
 
Aynı şekilde gerek İzmir'de gerekse farklı illerdeki Makedonya Dernekleri nazarında da ortak projelere imza atmıştır. Merhum Cevdet Cömert ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm hemşerilerimize, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.Onu çok özleyeceğiz." dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.