Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEYMEN'DEN İZMİR'DE ETRO VE AMI POP-UP BUTİKLERİ

Gündem 25.07.2024 - 16:12, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 655+ kez okundu.
 

BEYMEN'DEN İZMİR'DE ETRO VE AMI POP-UP BUTİKLERİ

Dünyaca ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarını moda severlerle buluşturan pop-up butikler, İstanbul, İzmir ve Bodrum’da yerlerini aldı.

BEYMEN, DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN POP-UP BUTİKLERİYLE YAZA DAMGA VURUYOR   Dünyanın en önemli markaları, farklı şehirlerde moda tutkunları ile buluşuyor.  Dünyaca ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarını moda severlerle buluşturan pop-up butikler, İstanbul, İzmir ve Bodrum’da yerlerini aldı. Jacquemus, Etro, Ami, Fedeli ve Deus Ex Machina pop-up’larında markaların yeni koleksiyonlarından öne çıkan parçalar, sevilen tasarımlar ve en özel ürünler satışa sunuldu.   Jacquemus’ün Mandarin Oriental Bodrum’da kurulan özel pop-up butiğinde, Fransız markanın yaz ruhunu yansıtan ikonik tasarımları ziyaretçiler ile buluşuyor.  Fedeli, Beymen Zorlu Center’da, Deus Ex Machina ise Beymen İstinyePark’ta yeni sezon erkek koleksiyonlarını görücüye çıkardı.   İzmirli moda tutkunları ise Beymen İstinyePark İzmir’de Etro’nun ve Ami’nin yeni sezon ürünlerini yakından inceleme fırsatı yakalıyor.   Yeni Jacquemus, Etro, Ami, Fedeli ve Deus Ex Machina koleksiyonlarını yakından keşfetmek için İstanbul, İzmir ve Bodrum’daki Beymen pop-up butiklerini ziyaret edebilirsiniz.    
Dünyaca ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarını moda severlerle buluşturan pop-up butikler, İstanbul, İzmir ve Bodrum’da yerlerini aldı.

BEYMEN, DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN

POP-UP BUTİKLERİYLE YAZA DAMGA VURUYOR

 

Dünyanın en önemli markaları, farklı şehirlerde moda tutkunları ile buluşuyor.

 Dünyaca ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarını moda severlerle buluşturan pop-up butikler, İstanbul, İzmir ve Bodrum’da yerlerini aldı. JacquemusEtroAmiFedeli ve Deus Ex Machina pop-up’larında markaların yeni koleksiyonlarından öne çıkan parçalar, sevilen tasarımlar ve en özel ürünler satışa sunuldu. 

 Jacquemus’ün Mandarin Oriental Bodrum’da kurulan özel pop-up butiğinde, Fransız markanın yaz ruhunu yansıtan ikonik tasarımları ziyaretçiler ile buluşuyor.

 FedeliBeymen Zorlu Center’da, Deus Ex Machina ise Beymen İstinyePark’ta yeni sezon erkek koleksiyonlarını görücüye çıkardı. 

 İzmirli moda tutkunları ise Beymen İstinyePark İzmir’de Etro’nun ve Ami’nin yeni sezon ürünlerini yakından inceleme fırsatı yakalıyor. 

 Yeni JacquemusEtroAmiFedeli ve Deus Ex Machina koleksiyonlarını yakından keşfetmek için İstanbul, İzmir ve Bodrum’daki Beymen pop-up butiklerini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.