Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karşıyaka’da Sungur ve Türkoğlu ailelerinin mutlu günü

Yaşam 16.08.2024 - 17:06, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 1259+ kez okundu.
 

Karşıyaka’da Sungur ve Türkoğlu ailelerinin mutlu günü

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Feyyaz Sungur’un oğlu Mehmetcan Sungur ile Sevgül Türkoğlu dünya evine girdi.

Karşıyaka’da Sungur ve Türkoğlu ailelerinin mutlu günü  İzmirli gençlere istihdam imkanı sağlayan İzmir İş Dünyası Derneği’nin Başkanı ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi olan Feyyaz Sungur Karşıyaka’da oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleşen tören ile yollarını birleştiren Mehmet Can Sungur ile Sevgül Türkoğlu çiftinin nikahına Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmir’in önde gelen iş insanları ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.  Okul arkadaşlığını hayat arkadaşlığına çeviren genç çift nikah alanına el ele gelirken; gelin ve damat davetlilerin alkışlarıyla karşılandı.  Davetlilerin tebriklerini kabul eden çift ardından nikah masasına geçti. Birbirlerine verdikleri sözlerin altına bir de davetliler önünde “evet” diyerek imza atan çiftin şahitliğini duygusal anlar yaşadıkları gözlerden kaçmayan ablaları Sırma Şener ve Duygu Köprülü üstlendi. Evlilik cüzdanını geline teslim eden nikah memuru “Bir ömür boyu mutlu olun” diyerek iyi dileklerini iletti.  Davetliler içinde konuşma yapan isim olan Ege Kop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı kısa konuşmada, “Bakın gençler bugünler çok önemlidir. Sizler birbirinizi severek evlendiniz. Her zaman birbirinize saygı ve sevgi gösteriniz. Bir sorununuz olursa kendi aranızda çözün. Ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirin” şeklinde konuştu. 27. Dönem CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da nikaha katılamayışlarından dolayı yaşadıkları üzüntüyü bildiren telgraflarında çifti tebrik etti, mutluluklar diledi.  Nikahın ardından gerçekleşen takı töreninde davete katılamayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun çelenk gönderdiği görüldü. Gençlerin mutluluğunu paylaşan aileleri, onları aydınlık bir geleceğe uğurlamanın tarifsiz gururunu yaşadı. Genç çift balayı tercihini Akdeniz’in incisi Antalya’dan yana tercih etti.
İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Feyyaz Sungur’un oğlu Mehmetcan Sungur ile Sevgül Türkoğlu dünya evine girdi.

Karşıyaka’da Sungur ve Türkoğlu ailelerinin mutlu günü

 İzmirli gençlere istihdam imkanı sağlayan İzmir İş Dünyası Derneği’nin Başkanı ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi olan Feyyaz Sungur Karşıyaka’da oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda gerçekleşen tören ile yollarını birleştiren Mehmet Can Sungur ile Sevgül Türkoğlu çiftinin nikahına Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmir’in önde gelen iş insanları ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 Okul arkadaşlığını hayat arkadaşlığına çeviren genç çift nikah alanına el ele gelirken; gelin ve damat davetlilerin alkışlarıyla karşılandı.

 Davetlilerin tebriklerini kabul eden çift ardından nikah masasına geçti. Birbirlerine verdikleri sözlerin altına bir de davetliler önünde “evet” diyerek imza atan çiftin şahitliğini duygusal anlar yaşadıkları gözlerden kaçmayan ablaları Sırma Şener ve Duygu Köprülü üstlendi. Evlilik cüzdanını geline teslim eden nikah memuru “Bir ömür boyu mutlu olun” diyerek iyi dileklerini iletti.

 Davetliler içinde konuşma yapan isim olan Ege Kop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı kısa konuşmada, “Bakın gençler bugünler çok önemlidir. Sizler birbirinizi severek evlendiniz. Her zaman birbirinize saygı ve sevgi gösteriniz. Bir sorununuz olursa kendi aranızda çözün. Ülkeye hayırlı evlatlar yetiştirin” şeklinde konuştu. 27. Dönem CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da nikaha katılamayışlarından dolayı yaşadıkları üzüntüyü bildiren telgraflarında çifti tebrik etti, mutluluklar diledi.

 Nikahın ardından gerçekleşen takı töreninde davete katılamayan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun çelenk gönderdiği görüldü. Gençlerin mutluluğunu paylaşan aileleri, onları aydınlık bir geleceğe uğurlamanın tarifsiz gururunu yaşadı. Genç çift balayı tercihini Akdeniz’in incisi Antalya’dan yana tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.