Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç İş İnsanı Osman Harman’dan örnek davranış

Gündem 18.08.2024 - 21:30, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 557+ kez okundu.
 

Genç İş İnsanı Osman Harman’dan örnek davranış

Bayraklı Gençlik Derneği ile Nafiz Gürman spor kulübü başkanlığı görevlerinde bulunan, İzmir ASKF sosyal politikalardan sorumlu asbaşkanı Osman Harman Bayraklı’da yarların sarılması için kolları sıvadı.

Bu kez de yangınzede’nin yanında Genç İş İnsanı Osman Harman’dan örnek davranış İzmir’de çıkan orman yangınlarının söndürülmesinin ardından nihayet yaralar sarılmaya başlandı. Bayraklı’nın sevilen genç iş insanlarından olan ve aynı zamanda Bayraklı Gençlik Derneği ile Nafiz Gürman spor kulübü başkanlığı görevlerinde bulunan, İzmir ASKF sosyal politikalardan sorumlu asbaşkanı Osman Harman Bayraklı’da yarların sarılması için kolları sıvadı. Bayraklı’da evleri yanan vatandaşları ziyaret eden Osman Harman, vatandaşları dinleyerek ihtiyaçlarını belirleyip, temini için gerekli çalışmalara başladı. Böylesi zor zamanların birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşılabileceğini söyleyen HARMAN, gücü olan tüm iş insanlarını ve İzmir’lileri yangında zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere yardıma davet etti. Yaptığı açıklamada İzmir’e geçmiş olsun dileğinde bulunan HARMAN; ‘Geçmiş olsun İzmir! 3 gündür Karşıyaka ve bayraklı İlçelerimizi tehdit eden yangının etkili olduğu yerlerde yangından etkilenen vatandaşlarımıza omuz vermek ve incelemelerde bulunmak amacıyla yangın alanındayız. Birkaç nokta dışında yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları ise devam ediyor.  Yangınla mücadele eden İzmir Büyükşehir İtfaiye ekiplerine, Afad ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerine ve destek veren herkese teşekkür ederim. Tek tesellimiz can kaybı olmaması. Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Yaraları hep birlikte saracağız Çocukluğumuz ve gençliğimiz olan Bayraklı’mızda yangından zarar gören ailelerimizin yaralarını sarmak için gece gündüz gençliğimizden harcayacağımızdan AİLELERİMİZİN şüphesi olmasın. Geçmiş olsun semtim, Geçmiş olsun İzmir’im’ dedi.  
Bayraklı Gençlik Derneği ile Nafiz Gürman spor kulübü başkanlığı görevlerinde bulunan, İzmir ASKF sosyal politikalardan sorumlu asbaşkanı Osman Harman Bayraklı’da yarların sarılması için kolları sıvadı.

Bu kez de yangınzede’nin yanında

Genç İş İnsanı Osman Harman’dan örnek davranış

İzmir’de çıkan orman yangınlarının söndürülmesinin ardından nihayet yaralar sarılmaya başlandı. Bayraklı’nın sevilen genç iş insanlarından olan ve aynı zamanda Bayraklı Gençlik Derneği ile Nafiz Gürman spor kulübü başkanlığı görevlerinde bulunan, İzmir ASKF sosyal politikalardan sorumlu asbaşkanı Osman Harman Bayraklı’da yarların sarılması için kolları sıvadı.

Bayraklı’da evleri yanan vatandaşları ziyaret eden Osman Harman, vatandaşları dinleyerek ihtiyaçlarını belirleyip, temini için gerekli çalışmalara başladı.

Böylesi zor zamanların birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşılabileceğini söyleyen HARMAN, gücü olan tüm iş insanlarını ve İzmir’lileri yangında zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere yardıma davet etti.

Yaptığı açıklamada İzmir’e geçmiş olsun dileğinde bulunan HARMAN;

‘Geçmiş olsun İzmir!

3 gündür Karşıyaka ve bayraklı İlçelerimizi tehdit eden yangının etkili olduğu yerlerde yangından etkilenen vatandaşlarımıza omuz vermek ve incelemelerde bulunmak amacıyla yangın alanındayız.

Birkaç nokta dışında yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları ise devam ediyor. 

Yangınla mücadele eden İzmir Büyükşehir İtfaiye ekiplerine, Afad ve Orman Genel Müdürlüğü ekiplerine ve destek veren herkese teşekkür ederim.

Tek tesellimiz can kaybı olmaması.

Gün birlik olma ve dayanışma günüdür. Yaraları hep birlikte saracağız

Çocukluğumuz ve gençliğimiz olan Bayraklı’mızda yangından zarar gören ailelerimizin yaralarını sarmak için gece gündüz gençliğimizden harcayacağımızdan AİLELERİMİZİN şüphesi olmasın.

Geçmiş olsun semtim,

Geçmiş olsun İzmir’im’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.