Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manisa’da halk otobüsü son günlerde artan kadın ve çocuk cinayetlerine tepki gösterdi.

Gündem 12.10.2024 - 18:01, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 2011 kez okundu.
 

Manisa’da halk otobüsü son günlerde artan kadın ve çocuk cinayetlerine tepki gösterdi.

Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetlerinin git gide arttığına dikkat çeken Murat Hepkaraağaç, “Her gün bu haberleri duyarken üzülüyoruz

Manisa’da halk otobüsü son günlerde artan kadın ve çocuk cinayetlerine tepki gösterdi. Manisa’da Muradiye hattında halk otobüsü şoförü olarak görev yapan Murat Hepkaraağaç, otobüsünün ön camına ‘Ülkemde çocuğa tacizi kadına şiddeti istemiyorum” yazısını astı. Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetlerinin git gide arttığına dikkat çeken Murat Hepkaraağaç, “Her gün bu haberleri duyarken üzülüyoruz. Bu şiddet olaylarına tepki göstermek için ‘Ülkemde çocuğa tacizi kadına şiddeti istemiyorum’ yazısını astım. Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler geldi. inşallah hem kadına hem de çocuklara yönelik şiddet bir an önce sona erer” dedi.
Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetlerinin git gide arttığına dikkat çeken Murat Hepkaraağaç, “Her gün bu haberleri duyarken üzülüyoruz

Manisa’da halk otobüsü son günlerde artan kadın ve çocuk cinayetlerine tepki gösterdi. Manisa’da Muradiye hattında halk otobüsü şoförü olarak görev yapan Murat Hepkaraağaç, otobüsünün ön camına ‘Ülkemde çocuğa tacizi kadına şiddeti istemiyorum” yazısını astı.

Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetlerinin git gide arttığına dikkat çeken Murat Hepkaraağaç, “Her gün bu haberleri duyarken üzülüyoruz.

Bu şiddet olaylarına tepki göstermek için ‘Ülkemde çocuğa tacizi kadına şiddeti istemiyorum’ yazısını astım. Vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler geldi. inşallah hem kadına hem de çocuklara yönelik şiddet bir an önce sona erer” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.