Avon, Tokat’taki İlk Perakende Satış Noktasını Açtı

Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında gerçekleştirdiği perakende satış noktaları açılışlarıyla tüm Türkiye’de büyümeye devam eden Avon, Tokat’taki ilk satış noktasını açtı.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih ve tavsiye edilen kişisel bakım ve kozmetik markalarından Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde açtığı perakende satış noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon, bu doğrultuda Tokat’taki ilk satış noktasını açtı. Avon, burada da; diğerlerinde olduğu gibi parfüm, renkli kozmetik, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı kategorilerindeki yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturuyor. Tokat’taki yeni satış noktası, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunarak, alışveriş deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak.

 

Yıllardır kadınların tanıdığı, sevdiği ve güvendiği kozmetik markaları arasındaki yerini koruyan Avon, doğrudan satışın yanı sıra, online kanallar ve Avon perakende satış noktalarında da ürünlerini tüketicileri ile buluşturuyor. Şu anda Adıyaman, Antalya, Ankara, İstanbul ve Samsun başta olmak üzere birçok şehirde mağaza ve kioskları bulunan Avon, şimdi de Tokat’ta açtığı satış notasıyla daha çok insana ulaşmaya devam edecek. 

 

AVON Hakkında:

 

Avon'da kadınlar için daha iyi bir dünyanın herkes için daha iyi bir dünya olduğuna inanıyoruz. Gücünü kucaklayan, özgüvenini artıran ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için fırsatlar sunan kadınların güzellik markasıyız. Dünya çapında milyonlarca bağımsız satış Temsilcisi, ikonik Avon markalarını sosyal ağları aracılığıyla satıyor ve her satışın %20'den fazlası kadınlar için daha iyi bir gelecek yaratmaya yardımcı oluyor*. Kadınların ilerlemesinden yanayız: Kadınların ihtiyaçlarını dinlemeye, kadınları ilgilendiren her konuda farkındalık yaratmaya ve olumlu değişime inanıyoruz. Avon ve Avon Vakfı aracılığıyla, toplumsal cinsiyete dayalı şiddet ve meme kanseriyle mücadeleye odaklanarak 1,1 milyar doların üzerinde bağışta bulunduk.  Türkiye’de Doğrudan Satış Derneği’nin (DSD) kurucu üyelerinden biriyiz. YASED (Uluslararası Yatırımcılar Derneği) ve KTSD (Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayicileri Derneği)’nin yanı sıra ÇEVKO Vakfı üyesiyiz. Aynı zamanda Türkiye'de BlindLook'un Sesli Simülasyon (Audio Simulation) teknolojisini internet sitesine entegre eden ilk kozmetik markasıyız. Avon, Natura&Co Group'un bir parçasıdır.

*www.avonworldwide.com adresinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.