İTÜ GVO İZMİR’İN 10. GURUR YILI

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, kuruluşunun 10. yıl dönümünü 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni ile coşkuyla kutladı.

Eğitim Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 11:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 10. AKADEMİK YILINA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE MERHABA DEDİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI’NIN 10. KURULUŞ YILI VE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI COŞKUYLA KUTLANDI

İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları, kuruluşunun 10. yıl dönümünü 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni ile coşkuyla kutladı.

Törene, Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz, Torbalı Kaymakamı Övünç Demir, Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, İTÜ GVO İzmir Kurucusu Nedim Sandalcı, Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam’ın yanı sıra tüm okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

Kaymakam Kurnaz, okulun eğitimdeki başarılarına ve toplumsal katkılarına dikkat çekerek, İTÜ Geliştirme Vakfı İzmir Okulları’nın eğitim alanındaki öncülüğünü ve İzmir için önemini vurguladı. Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hitap eden Sayın Kurnaz, başarılı bir yıl temennisinde bulundu.

İTÜ GVO İzmir Kurucu Temsilcisi Esra Sandalcı Adam konuşmasında; okulun hedeflerine, eğitim felsefesine değinerek kuruluşundan bu yana elde ettiği başarıları dile getirdi. “On yıl önce başladığımız bu yolculuk, her birimizin katkılarıyla büyük bir başarıya dönüştü. Okulumuz, bölgenin eğitim alanında örnek bir kurumu haline geldi.” dedi. Sandalcı Adam, yeni eğitim öğretim yılının başarılarla dolu, öğrenme ve keşiflerle zengin bir yıl olmasını diledi.

İzmir’de 10 yıldır nitelikli ve ilkeli eğitimin öncülerinden olan, eğitim felsefesi bilimsel yaklaşım, sürdürülebilirlik, inovasyon, yaratıcılık, çok yönlülük, sürekli yenilenme, gelişim, iş birliği değerlerine dayanan İTÜ GVO İzmir Okulları gücünü, 251 yıldır çağdaşlığını ve öncülüğünü devam ettiren İTÜ’den almaktadır.

Tüm İTÜ GVO İzmir Ailesiyle İzmir’in kurtuluş yıl dönümünün de kutlandığı, İzmir Marşı ve Türk Bayrakları eşliğinde sona eren törende Atatürk ilke ve devrimleri ışığında Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatan, yücelten bir eğitim kurum olarak yola devam edileceği sözü verildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.