BORUSAN CAT MOBİL TANITIM ARACININ SIRADAKİ DURAĞI PENDİK

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, mobil tanıtım aracında ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor. Araç, 23 Eylül – 25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Pendik’te olacak.

Teknoloji Yayın: 23 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 23.09.2024 23:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

"Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz" şirket amacıyla operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren Borusan Cat, mobil tanıtım aracında ürün ve hizmetlerini tanıtmaya devam ediyor.

Daha önce İstanbul Maltepe’de ziyaretçilerini ağırlayan mobil tanıtım aracı, 23 Eylül - 25 Ekim tarihleri arasında Pendik'te konuklarıyla buluşacak. Ziyaretçiler, alanda sergilenen iş makinelerini yakından inceleyebilecek, demo etkinliklerine katılabilecek ve Borusan Cat’in sunduğu tüm hizmetler hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak. 25 Ekim'e kadar mobil tanıtım aracını ziyaret eden tüm konuklar, araç bakım hediyeleri, kur indirimi ve taksit imkanları gibi cazip kampanyalardan faydalanabilecek. 

Pendik Kaynarca İş Makinesi Durağı'nda yer alacak mobil tanıtım aracı, Borusan Cat’in yüksek kalite, yüksek kazanç ve yüksek performans sunan ürünlerini tanıtacak. Ziyaretçiler, etkinlik boyunca Cat CB2.7GC Silindir, Cat 313GC Ekskavatör, Cat 428 Kazıcı Yükleyici ve Cat 303.5 Mini Ekskavatör gibi makineleri yakından inceleme imkanı bulacak. Araç, pazar günleri hariç haftanın her günü 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

2 Ekim Çarşamba günü ise mobil tanıtım aracı özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ziyaretçilere birbirinden eğlenceli ve ödüllü yarışmaların sunulacağı etkinlikte, konuklar lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli bir akşam geçirecek.

 

Borusan Cat Hakkında 

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile Türkiye dışındaki operasyonları Kafkasya ve Orta Asya’da bulunan Türkiye merkezli Borusan Cat, 3.000 çalışma arkadaşıyla inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrilerinde faaliyet gösterir. Caterpillar ürünlerinin yanı sıra dünyanın önde gelen jeneratör markalarından FG Wilson’un da distribütörlüğünü yürütür.

Sürdürülebilirliği işinin odağına alan Borusan Cat, ‘‘Sıfır Atık’’ sertifikalı tesisleri ve CRC adını verdiği Revizyon Merkezleri'nde, aşınmış veya ömrünü tamamlamış makine ve/veya parçalara yeni bir hayat sunarak, her yıl binlerce ton atığı döngüsel ekonomiye kazandırır.

Yalnızca bir distribütör değil, aynı zamanda güvenilir bir ‘'çözüm ortağı'’ olmak için çalışan ve dijital uygulamalarını bir dönüştürücü olarak kullanan Borusan Cat’in 10’dan fazla süreci tamamlanan/devam eden patent ve marka tescili bulunur.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.