Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun global iletişimi FL PR & Communications’a emanet

Küresel pazarda rekabet edebilmenin yolu, güçlü bir iletişim stratejisi ve doğru ortaklıklar kurmakla mümkün temasıyla kurulan FL PR & Communications, Türkiye’nin önemli hastane gruplarından Dünyagöz Hastaneler Grubu ile anlaştı.

Sağlık Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 15:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU’NUN ABD, KANADA, BİRLEŞİK KRALLIK VE AVRUPA ÜLKELERİ ODAKLI 

İLETİŞİM ÇALIŞMALARI İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI 

 

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun global iletişimi 

FL PR & Communications’a emanet
 

Küresel pazarda rekabet edebilmenin yolu, güçlü bir iletişim stratejisi ve doğru ortaklıklar kurmakla mümkün temasıyla kurulan FL PR & Communications, Türkiye’nin önemli hastane gruplarından Dünyagöz Hastaneler Grubu ile anlaştı.  Anlaşma kapsamında FL PR & Communications, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa ve Birleşik Krallık’ta Dünyagöz Hastaneleri Grubu için “Uluslararası Halkla İlişkiler, Uluslararası Medya İlişkileri Yönetimi, Uluslararası Basın Daveti Organizasyonları ve Lider İletişimi” hizmetleri sunacak. 

 2021 yılında Londra’da kurulan ve global pazarda müşterilerine sunduğu 360 derece iletişim çözümleri ile öne çıkan  FL Communications, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Kanada, Avrupa, Avustralya ve MENA bölgesinde Türkiye pazarındaki markaların sesini duyurmayı amaçlıyor. İletişim danışmanı Furkan Lüleci tarafından kurulan FL PR & Communications, sağlık, teknoloji, turizm, gayrimenkul, hızlı tüketim ürünleri (FMCG), sanayi gibi birçok sektörde, yurt dışı pazarları hedefleyen şirketlere hizmet sunuyor.

Bu bölgelerdeki geniş iletişim ağı ve güçlü networkü sayesinde, markaların global pazarda etkili bir şekilde yer almasını sağlayarak başarılı projelere imza atan FL PR & Communications, kültürel farklılıkları göz önünde bulundurarak markaların stratejilerini yerelleştirmelerine yardımcı olmakta, dijital dönüşüm ve yenilikçi teknolojilerle global iletişim stratejilerini güçlendirip etkili iletişim çalışmaları ile şirketlere dünya çapında görünürlük ve bilinirlik sağlamaktadır. 

FL PR & Communications, bu kapsamda Türkiye’nin önemli hastane gruplarından Dünyagöz Hastaneleri Grubu ile anlaşma yaptı. 

 1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına ilişkin sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 31 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor. 

 FL PR & Communications yapılan anlaşma çerçevesinde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa ve Birleşik Krallık’ta Dünyagöz Hastaneleri Grubu için Uluslararası Halkla İlişkiler, Uluslararası Medya İlişkileri Yönetimi, Uluslararası Basın Daveti Organizasyonları ve Lider İletişimi hizmetleri sunacak. Anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Furkan Lüleci, “Gelişen teknolojiler ve dijital dönüşüm, iletişim dünyasında büyük bir değişimi beraberinde getiriyor. Biz de bu dönüşümün öncüsü olarak markalarımıza en güncel ve yenilikçi çözümleri sunmayı hedefliyoruz.

Türkiye’nin önemli branş hastanelerinden Dünyagöz Hastaneler Grubu ile yaptığımız anlaşma bizler için çok önemli. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa ve Birleşik Krallık’ta markaya uzmanı olduğumuz Uluslararası Halkla İlişkiler, Uluslararası Medya İlişkileri Yönetimi, Uluslararası Basın Daveti Organizasyonları ve Lider İletişimi alanında hizmet vermekten büyük heyecan duyuyoruz” diye konuştu. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.