Çilek Mobilya, Tabiat Binicilik Merkezi'nden Milli Sporcu

Çilek Mobilya, Tabiat Binicilik Merkezi'nden Milli Sporcu İ. Ethem Akçaseven’e Balkan Şampiyonası'nda destek verdi

Spor Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 13:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Çilek Mobilya, “EEF Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda” Tabiat Binicilik Merkezi’nden Milli Sporcu İ. Ethem Akçaseven’e destek sağlayarak genç yeteneklere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Akçaseven, “125 cm ve 130 cm engel atlama” yarışmalarında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı ve kupaları topladı.

 

Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çilek Mobilya spora olan desteğini bir adım öteye taşıyarak, ulusal ve uluslararası arenada dikkat çeken Tabiat Binicilik Merkezi’nden Milli Sporcu İ. Ethem Akçaseven’e “EEF Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda” destek verdi.

 

Türkiye’yi başarıyla temsil etti

4-8 Eylül tarihleri arasında Kemer Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleştirilen “2024 EEF Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda” mücadele eden İ. Ethem Akçaseven, bu uluslararası organizasyonda Türkiye’yi başarıyla temsil etti. Akçaseven, “125 cm ve 130 cm engel atlama” yarışmalarında birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attı. 

 

Sporda genç yetenekleri desteklemeye devam edecek

Çilek Mobilya, genç odalarında olduğu gibi genç sporculara başarılarında katkı sağlamak için çalışmalarına devam edecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.