Eker, özel ambalajlarıyla 11. Eker I Run Koşusu'nu tanıtıyor

11. Eker I Run, Türkiye'nin en kapsayıcı ve eğlenceli koşu festivali olarak 6 Ekim'de Bursa'da Eker Meydan'da gerçekleştirilecek.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

11. Eker I Run, Türkiye'nin en kapsayıcı ve eğlenceli koşu festivali olarak 6 Ekim'de Bursa'da Eker Meydan'da gerçekleştirilecek. Organizasyonu düzenleyen Eker Süt Ürünleri, sevilen ürünlerinin ambalajlarının tasarımında değişiklik yaparak etkinliği tanıtırken, tüketicilere sağlıklı yaşam için hareket etme çağrısında da bulunuyor. 

 

Türkiye'nin ve dünyanın farklı şehirlerinden binlerce koşucuyu Bursa'da buluşturan Eker I Run yaklaşıyor. 6 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan’da "Yola Çık" mottosuyla düzenlenecek organizasyon, farklı yaşlardan katılımcıların sağlıklı yaşam, eğlence ve yardımseverlik için koşmasını sağlayacak.

 

Litrelik, tombul ve bardak ayranlarının ambalajları değişti

 

11. Eker I Run'ın heyecanı, Eker Süt Ürünleri’nin sevilen ayranlarının ambalajlarına da yansıyor. Önceki yıllarda yaptığı gibi litrelik, tombul ve bardak ayranlarının ambalajlarını değiştiren Eker, yenilenen tasarımlarda 11. Eker I Run'ın tarihi, yeri ve kategorileri ile bilgiler veriyor. "Yola Çık" başlığıyla tasarlanan görsellerde bir de QR kod yer alıyor; sporseverler QR kod sayesinde etkinlikle ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Ambalajlara bir tanıtım aracı olarak farklı bir nitelik kazandıran Eker, market ziyaretçilerine veya online marketlerin kullanıcılarına etkinlikle ilgili bilgi vermeyi amaçlıyor.

 

11. Eker I Run’da; 42K Maratonu, 15K ve 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu ve Paten Yarışı yapılacak. Organizasyon kapsamında Adım Adım aracılığıyla gerçekleşecek Yardımseverlik Koşuları ile de sivil toplum kuruluşlarının projeleri için bağış toplanacak.

 

11. Eker I Run'ın kayıtları devam ediyor. Katılımcılar, https://www.ekerkosu.com/ adresini ziyaret ederek organizasyona kayıt olabiliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.