GÖLMARMARA TARIM FUARI BAŞLADI

Tarım Fuarı başladı. Traktörler, zirai drone, üzüm eleme, zeytin toplama makinaları gibi çeşitli tarım ekipmanının yer aldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği fuar, 6 Eylül’e kadar ziyarete açık olacak.

Gündem Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 15:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Gölmarmara Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Tarım Fuarı başladı. Traktörler, zirai drone, üzüm eleme, zeytin toplama makinaları gibi çeşitli tarım ekipmanının yer aldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği fuar, 6 Eylül’e kadar ziyarete açık olacak.

Gölmarmara Belediyesi tarafından düzenlenen Tarım Fuarı 1 Eylül’de ziyarete açıldı. Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında bir ilk olma özelliği taşıyan fuar, tarım sektörünün ileri gelen firmalarının ürettiği son teknoloji makinelerle üreticiyi bir araya getirdi.

6 Eylül Parkı içinde devam eden ve halkın büyük ilgi gösterdiği fuarda; traktör, zirai drone, üzüm eleme, zeytin toplama makinaları gibi çeşitli tarım ekipmanı yerini aldı.

Emek ve teknolojinin buluşma noktası “Gölmarmara Tarım Fuarı” 6 Eylül’e kadar ziyaret edilebilir.

Kadın Dayanışma Derneği De Fuarda

Tarım Fuarı’nda bir ilke daha imza atılarak, ilçede yeni kurulan “Gölmarmara Kadın Dayanışma Derneği” de yerini aldı. Açtığı stantta ziyaretçilere, ev yapımı yiyeceklerle yöresel ürün satışı yapan dernek üyeleri elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına burs olarak verileceğini açıkladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.