İESOB Standı Kariyer Günleri’nde büyük ilgi görüyor

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri'nde İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) de stant açarak yerini aldı.

Gündem Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 13:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

17-19 Ekim tarihleri arasında Bornova Büyükpark'ta düzenlenen organizasyona geçen yıl da katıldıklarını hatırlatan İESOB Başkanvekili Necdet Heppekcan, 'Standımızda genel müracaatları alıyoruz. İş arayanlarla işverenleri buluşturan ve istihdama katkı koyan çalışmalara ayrı bir önem veriyoruz' dedi.

Türkiye’nin ekonomide sıkıntılı günler yaşadığını belirten Heppekcan, ‘Zor süreçten çıkışın anahtarı üretim. Üretimin, zincirin devamında yatırımların artması hem genel katma değere katkı koyacak hem de istihdamı artıracaktır.

Bu düşüncelerle işveren kesim ile iş arayan vatandaşları ortak paydada buluşturmayı hedefleyen çalışmalara ayrı bir özen gösteriyoruz. Çorbada bizim de tuzumuz olsun düşüncesiyle Kariyer Günleri ve benzeri etkinlikleri dikkatle takip ediyoruz’ dedi.

İESOB Standının geçen yıl başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu da, İESOB standının bu yıl da büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.