Yeni eğitim döneminde Canon PIXMA G serisi ile verimlilik ve eğlence bir arada!

Bir yazıcı hem günlük okul ihtiyaçlarını karşılayıp hem de çocukların eğlenceli anlarına katkıda bulunabilir mi? Canon, PIXMA G serisi ile bu soruya güçlü bir "evet" yanıtı veriyor!

Eğitim Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

 Yıl boyunca okul projelerinin yıldızı olmaya hazırlanan Canon PIXMA G serisi, çocukların yaratıcı el işi aktivitelerinin de renkli kahramanı oluyor!

Yeni eğitim yılı hazırlıkları başlarken evdeki okul heyecanı da artıyor. Defterler, kalemler ve çantaların yanı sıra, teknoloji de öğrencilerin bu süreci daha keyifli hale getirmesine yardımcı oluyor. Canon PIXMA G serisi ise tam da bu noktada devreye giriyor! 

Yalnızca okul projeleri ve ödevlerinde yüksek kaliteli baskılar sağlamakla kalmayan bu seri, çocukların yaratıcılıklarını da destekliyor. Renkli kartlar, kişisel posterler ve sevdiklerine küçük sürpriz notlar hazırlamak artık çok daha kolay ve keyifli hale geliyor; Canon, bu eğitim yılına sadece verimlilik değil, aynı zamanda eğlence de katıyor. 

Günlük ödevlerden yüksek hacimli projelere kadar her türlü okul ihtiyacı için tasarlanmış olan bu mürekkep tanklı yazıcılar, özellikle sık baskı yapan öğrencilere hitap ediyor. Yüksek kapasiteli yeniden doldurulabilir mürekkep tankları sayesinde çocuklar okul projelerinde kesintisiz baskı alabilirken, aileler de rahatlıkla maliyet tasarrufu yapabiliyor. 

Siyah beyaz baskılarda 8.100 sayfa, renkli baskılarda ise 7.700 sayfa kapasite sunan bu yazıcılar, sık sık mürekkep değiştirme derdini ortadan kaldırıyor; yoğun okul dönemlerinde bile sorunsuz bir kullanım sunuyor. 

Eğitim için verimlilik, çocuklar için eğlence PIXMA G3470

Canon PIXMA G serisinin öne çıkan modellerinden biri olan PIXMA G3470, eğitim dönemine güçlü bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir seçenek oluyor. 3'ü 1 arada özellikli bu yazıcı; yazdırma, tarama ve fotokopi özelliklerini bir araya getiriyor. Kompakt tasarımıyla evin her köşesine kolayca sığarken, özel kırmızı renk seçeneğine ek olarak siyah ve beyaz alternatifleri ve kablosuz bağlantı seçenekleriyle de akıllı cihazlardan doğrudan baskı alma imkânı tanıyor. Mıknatıslı, mat veya parlak pek çok farklı medya türünde üstün performans gösteren PIXMA G3470, Canon Print ve Creative Park gibi uygulamalarla da entegre şekilde çalışarak çocukları eğlenceli bir dünyaya davet ediyor. 

Çocuklar İçin Eğlenceli Bir Dünya: Creative Park

Canon Creative Park uygulaması, çocuklar için özel olarak tasarlanmış 4.000'den fazla şablon sunuyor. Hobi projelerinden el işi fikirlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip olan Creative Park, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Bu uygulama ile çocuklar, eğlenirken öğrenmenin tadını çıkarıyor; kendi projelerini tasarlayarak kendilerini özgünce ifade edebiliyor.

Anka kuşu, cennet kuşu ve Sibirya kaplanı gibi hayvanlar aleminin en renkli üyelerini keşfetmelerine olanak tanıyan Creative Park, çocukların hayal ettikleri mağazaları evlerine taşımasına da yardımcı oluyor. 

Siz de yeni eğitim dönemini eğlenceli ve ilham verici aktivitelerle geçirmek için Canon PIXMA G serisini tercih edin!  

Canon’un öğrencilere özel yazıcı serileri ve okula dönüş fırsatları hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.