Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CENGİZ KURTOĞLU, 5 EYLÜL’DE GÖLMARMARA’DA

Sanat 27.08.2024 - 09:49, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 1369+ kez okundu.
 

CENGİZ KURTOĞLU, 5 EYLÜL’DE GÖLMARMARA’DA

Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında arabesk müziğinin duayenlerinden Cengiz Kurtoğlu, en sevilen şarkılarıyla Gölmarmara’da unutulmaz bir geceye imza atmaya geliyor.

Gölmarmara Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümüne özel bir konserle hazırlanıyor. Müzik dünyasının duayenlerinden, sesi ve sanatçı kişiliğiyle gönüllere taht kuran Cengiz Kurtoğlu, 5 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Atatürk Anıtı’nda müzikseverlerle buluşacak. Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in destekleriyle gerçekleşecek olan konser, tüm halkın katılımına açık ve ücretsiz olacak. Müzikseverleri bu özel geceye davet eden Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, “102 yıldır gururla ve coşkuyla kutladığımız ilçemizin kurtuluşu bu yıl halkımızla birlikte usta sanatçımız Cengiz Kurtoğlu ile kutlamaya hazırlanıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anacağımız hem de müzik ziyafeti yaşayacağımız bu özel geceye tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.  
Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında arabesk müziğinin duayenlerinden Cengiz Kurtoğlu, en sevilen şarkılarıyla Gölmarmara’da unutulmaz bir geceye imza atmaya geliyor.

Gölmarmara Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümüne özel bir konserle hazırlanıyor. Müzik dünyasının duayenlerinden, sesi ve sanatçı kişiliğiyle gönüllere taht kuran Cengiz Kurtoğlu, 5 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Atatürk Anıtı’nda müzikseverlerle buluşacak.

Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in destekleriyle gerçekleşecek olan konser, tüm halkın katılımına açık ve ücretsiz olacak.

Müzikseverleri bu özel geceye davet eden Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, “102 yıldır gururla ve coşkuyla kutladığımız ilçemizin kurtuluşu bu yıl halkımızla birlikte usta sanatçımız Cengiz Kurtoğlu ile kutlamaya hazırlanıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anacağımız hem de müzik ziyafeti yaşayacağımız bu özel geceye tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.