Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Watsons WBus ile Sahillerde Yaz Rüzgarı

Gündem 02.07.2024 - 12:21, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 1024+ kez okundu.
 

Watsons WBus ile Sahillerde Yaz Rüzgarı

Watsons, WBus ile bu yaz kişisel bakım deneyimini yeniden sahillere taşıyor.

 21 Haziran'da başlayan WBus rotasına her gün farklı bir kişisel bakım markası eşlik ederken, Türkiye'nin farklı kıyılarında yazın enerjisi ve tazeliği yine Watsons ile yaşanıyor.    Watsons Türkiye, yaz aylarında da WBus ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. 21 Haziran ile 10 Temmuz arası yollarda olacak olan Watsons WBus, yazın enerjisi ve tazeliğini yaşatmak için rotasını Türkiye'nin sahillerine çeviriyor. Her gün farklı bir kişisel bakım markası ile katılımcılarıyla buluşan WBus, etkinlik, güzellik ve bakımın yanı sıra eğlenceli deneyimler de sunuyor.   Sadece güzellik değil, eğlence de vadeden WBus’ta etkinlik boyu sürecek DJ performansları, keyifli oyunlar, ikramlar ve deneyim alanlarıyla doyasıya eğlence yaşanıyor.    Festival tadında geçecek WBus etkinliklerini kaçırmamak için etkinlik takvimini aşağıdan inceleyebilirsiniz:     Tarih Lokasyon Marka 21 Haziran Cuma ALAÇATI Elidor 22 Haziran Cumartesi ÇEŞME Arko 23 Haziran Pazar ALAÇATI NYX 24 Haziran Pazartesi ÇEŞME Axe 25 Haziran Salı ALAÇATI MNY 26 Haziran Çarşamba BODRUM TURGUT REİS Pantene 27 Haziran Perşembe BODRUM TURGUT REİS Urbancare 28 Haziran Cuma BODRUM TURGUT REİS sinoz 29 Haziran Cumartesi BODRUM TURGUT REİS Dove 30 Haziran Pazar MARMARİS Sinoz 1 Temmuz Pazartesi ALAÇATI Duaderm 2 Temmuz Salı ÇEŞME Sinoz 3 Temmuz Çarşamba ALAÇATI Garnier 4 Temmuz Perşembe ÇEŞME Pantene 5 Temmuz Cuma ALAÇATI Gliss 6 Temmuz Cumartesi ÇEŞME Oral-B 7 Temmuz Pazar ALAÇATI Neutrogena 8 Temmuz Pazartesi ÇEŞME Arko 9 Temmuz Salı Alaçatı Nivea 10 Temmuz Çarşamba Alaçatı LPMU    
Watsons, WBus ile bu yaz kişisel bakım deneyimini yeniden sahillere taşıyor.

 21 Haziran'da başlayan WBus rotasına her gün farklı bir kişisel bakım markası eşlik ederken, Türkiye'nin farklı kıyılarında yazın enerjisi ve tazeliği yine Watsons ile yaşanıyor. 

 

Watsons Türkiye, yaz aylarında da WBus ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. 21 Haziran ile 10 Temmuz arası yollarda olacak olan Watsons WBus, yazın enerjisi ve tazeliğini yaşatmak için rotasını Türkiye'nin sahillerine çeviriyor. Her gün farklı bir kişisel bakım markası ile katılımcılarıyla buluşan WBus, etkinlik, güzellik ve bakımın yanı sıra eğlenceli deneyimler de sunuyor.

 

Sadece güzellik değil, eğlence de vadeden WBus’ta etkinlik boyu sürecek DJ performansları, keyifli oyunlar, ikramlar ve deneyim alanlarıyla doyasıya eğlence yaşanıyor. 

 

Festival tadında geçecek WBus etkinliklerini kaçırmamak için etkinlik takvimini aşağıdan inceleyebilirsiniz:

 

 

Tarih

Lokasyon

Marka

21 Haziran Cuma

ALAÇATI

Elidor

22 Haziran Cumartesi

ÇEŞME

Arko

23 Haziran Pazar

ALAÇATI

NYX

24 Haziran Pazartesi

ÇEŞME

Axe

25 Haziran Salı

ALAÇATI

MNY

26 Haziran Çarşamba

BODRUM TURGUT REİS

Pantene

27 Haziran Perşembe

BODRUM TURGUT REİS

Urbancare

28 Haziran Cuma

BODRUM TURGUT REİS

sinoz

29 Haziran Cumartesi

BODRUM TURGUT REİS

Dove

30 Haziran Pazar

MARMARİS

Sinoz

1 Temmuz Pazartesi

ALAÇATI

Duaderm

2 Temmuz Salı

ÇEŞME

Sinoz

3 Temmuz Çarşamba

ALAÇATI

Garnier

4 Temmuz Perşembe

ÇEŞME

Pantene

5 Temmuz Cuma

ALAÇATI

Gliss

6 Temmuz Cumartesi

ÇEŞME

Oral-B

7 Temmuz Pazar

ALAÇATI

Neutrogena

8 Temmuz Pazartesi

ÇEŞME

Arko

9 Temmuz Salı

Alaçatı

Nivea

10 Temmuz Çarşamba

Alaçatı

LPMU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.