Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP'den Engelsiz Bakış Fotoğraf Yarışması

Sanat 23.10.2024 - 14:14, Güncelleme: 23.10.2024 - 14:14 51 kez okundu.
 

MHP'den Engelsiz Bakış Fotoğraf Yarışması

MHP İzmir Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Genelinde "Engelsiz Bakış" fotoğraf yarışması düzenleneceğini duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

MHP Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından organize edilen fotoğraf yarışması, öncelikle engelli bireyler veya engelli bireylerin birinci derece yakınları veya vasisi olan kişilerin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Yarışma Konusu “Engelli Bireylerin ve Ailelerinin Gündelik Yaşamı ve Sosyal Hayatta Yeri, engelli bireylerin ve ailelerinin gözünden gündelik yaşamı, iş hayatları, sosyal ilişkileri, engelliler ve şehir mimarisi, ulaşım süreçleri, eğitim hayatı, kısacası toplumsal hayatı ortaya çıkarmak amacıyla düzenlendi. FARKINDALIK Yarışmamız toplumsal farkındalığı artırmayı ve engelli bireyler ile ailelerinin bakış açısını topluma tanıtmayı amaçlıyor. Fotoğraf yarışmasının katılımcıları, engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını farklı açılardan ele alacakları fotoğraflar ile yarışmaya başvurabileceklerdir. Yarışma kapsamında katılımcılar arzu ettikleri kategoride engelli ve engelli ailesinin gözünden bir eser ile yarışmaya katılabilecekleri gibi Portre Fotoğrafı, Belgesel Fotoğrafı, Sokak Fotoğrafı, Konsept Fotoğrafı klasmanlarında da katılabilirler. ÖZGÜN ESERLER Konu ile ilgili konuşan İzmir KAÇEP Başkanı Elif Dilber; “Hedefimiz dezavantajlı kardeşlerimizin yaşantıları hakkında farkındalık oluşturmak, yaşamlarını kolaylaştırma ve birlikte neler yapabiliriz düşüncesidir. Genl Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ve Genel Başkan Yardımızcımız, Sayın Ahmet Selimin çalışmlarıyla olgunlaştırılan bu faaliyetimize hemşehrilerimizin katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. MHP’nin düzenlediği “Engelsiz Bakış” adlı fotoğraf yarışması için fotoğrafalar 10.11.2024 tarihine kadar mhpkacep@gmail.com adresine gönderilebilecek. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların özgün eser olması hakkında da dikkat çekildi.  
MHP İzmir Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türkiye Genelinde "Engelsiz Bakış" fotoğraf yarışması düzenleneceğini duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

MHP Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından organize edilen fotoğraf yarışması, öncelikle engelli bireyler veya engelli bireylerin birinci derece yakınları veya vasisi olan kişilerin katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Yarışma Konusu “Engelli Bireylerin ve Ailelerinin Gündelik Yaşamı ve Sosyal Hayatta Yeri, engelli bireylerin ve ailelerinin gözünden gündelik yaşamı, iş hayatları, sosyal ilişkileri, engelliler ve şehir mimarisi, ulaşım süreçleri, eğitim hayatı, kısacası toplumsal hayatı ortaya çıkarmak amacıyla düzenlendi.

FARKINDALIK

Yarışmamız toplumsal farkındalığı artırmayı ve engelli bireyler ile ailelerinin bakış açısını topluma tanıtmayı amaçlıyor.

Fotoğraf yarışmasının katılımcıları, engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını farklı açılardan ele alacakları fotoğraflar ile yarışmaya başvurabileceklerdir. Yarışma kapsamında katılımcılar arzu ettikleri kategoride engelli ve engelli ailesinin gözünden bir eser ile yarışmaya katılabilecekleri gibi Portre Fotoğrafı, Belgesel Fotoğrafı, Sokak Fotoğrafı, Konsept Fotoğrafı klasmanlarında da katılabilirler.

ÖZGÜN ESERLER

Konu ile ilgili konuşan İzmir KAÇEP Başkanı Elif Dilber; “Hedefimiz dezavantajlı kardeşlerimizin yaşantıları hakkında farkındalık oluşturmak, yaşamlarını kolaylaştırma ve birlikte neler yapabiliriz düşüncesidir. Genl Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları ve Genel Başkan Yardımızcımız, Sayın Ahmet Selimin çalışmlarıyla olgunlaştırılan bu faaliyetimize hemşehrilerimizin katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP’nin düzenlediği “ Engelsiz Bakış” adlı fotoğraf yarışması için fotoğrafalar 10.11.2024 tarihine kadar mhpkacep@gmail.com adresine gönderilebilecek. Yarışmaya gönderilecek fotoğrafların özgün eser olması hakkında da dikkat çekildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.