Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SALİHLİ BELEDİYESİ TÜM GÜCÜYLE YANGIN BÖLGESİNDE

Gündem 22.06.2024 - 13:24, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:35 549+ kez okundu.
 

SALİHLİ BELEDİYESİ TÜM GÜCÜYLE YANGIN BÖLGESİNDE

Salihli Belediyesi tüm imkanlarıyla yangına müdahale ederken, ikram araçları da bölgedeki vatandaşlarımıza ve görevlilere hizmet veriyor

Değerli Hemşehrilerimiz Yağbasan ve Karasavcı mahallelerini tehdit eden, Dibek Dağı mevkiinde çıkan yangına Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla ve ekiplerimizle titizlikle müdahale ediyoruz.dedi. Vatandaşımızın desteğiyle birlikte en az hasarla atlatacağız. Öğle saatlerinde başlayan yangına duyarsız kalmayan, su tankeri, taral ve elindeki tüm imkanlarla İtfaiye ekiplerimize destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. dedi.  
Salihli Belediyesi tüm imkanlarıyla yangına müdahale ederken, ikram araçları da bölgedeki vatandaşlarımıza ve görevlilere hizmet veriyor

Değerli Hemşehrilerimiz

Yağbasan ve Karasavcı mahallelerini tehdit eden, Dibek Dağı mevkiinde çıkan yangına Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla ve ekiplerimizle titizlikle müdahale ediyoruz.dedi.

Vatandaşımızın desteğiyle birlikte en az hasarla atlatacağız.

Öğle saatlerinde başlayan yangına duyarsız kalmayan, su tankeri, taral ve elindeki tüm imkanlarla İtfaiye ekiplerimize destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.