Edremit Belediyesi’nden Orman Haftası’nda ücretsiz fidanı dağıtımı

Gündem 20.03.2025 - 19:23, Güncelleme: 20.03.2025 - 19:23
 

Edremit Belediyesi’nden Orman Haftası’nda ücretsiz fidanı dağıtımı

Edremit Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında doğaya katkı sağlamak ve yeşil alanları artırmak amacıyla vatandaşlara ücretsiz nar fidanı dağıtımı gerçekleştiriyor

Edremit Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında doğaya katkı sağlamak ve yeşil alanları artırmak amacıyla vatandaşlara ücretsiz nar fidanı dağıtımı gerçekleştiriyor.   Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin ilk ayağı Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Belediye bünyesinde ki Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuldu.   Belediye Başkan Yardımcıları Cavit Cebeci, Coşkun Taşkaın ve Metin Tunçer ile meclis üyeleri ve Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ilk olarak 500 adet nar fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.   Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, doğayı korumanın ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmanın önemine dikkat çekerek, “Gölgesine sığınabileceğiniz bir ağacınız olsun” diyerek vatandaşları fidan dikmeye teşvik etti. Fidan dağıtımı sırasında bilgilendirmeler yapılarak, ağaç dikmenin önemi anlatıldı.   Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Orman Haftası etkinliklerinde ücretsiz fidan dağıtımı farklı noktalarda devam edecek. Yarın (22 Mart) saat 15.00’te Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda 500 adet nar fidanı daha vatandaşlarla buluşacak.
Edremit Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında doğaya katkı sağlamak ve yeşil alanları artırmak amacıyla vatandaşlara ücretsiz nar fidanı dağıtımı gerçekleştiriyor

Edremit Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında doğaya katkı sağlamak ve yeşil alanları artırmak amacıyla vatandaşlara ücretsiz nar fidanı dağıtımı gerçekleştiriyor.

 

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin ilk ayağı Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı. Belediye bünyesinde ki Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen fidanlar ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuldu.

 

Belediye Başkan Yardımcıları Cavit Cebeci, Coşkun Taşkaın ve Metin Tunçer ile meclis üyeleri ve Edremit Ziraat Odası Başkanı Ali Yılmaz Diker’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ilk olarak 500 adet nar fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci, doğayı korumanın ve gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmanın önemine dikkat çekerek, “Gölgesine sığınabileceğiniz bir ağacınız olsun” diyerek vatandaşları fidan dikmeye teşvik etti. Fidan dağıtımı sırasında bilgilendirmeler yapılarak, ağaç dikmenin önemi anlatıldı.

 

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Orman Haftası etkinliklerinde ücretsiz fidan dağıtımı farklı noktalarda devam edecek. Yarın (22 Mart) saat 15.00’te Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda 500 adet nar fidanı daha vatandaşlarla buluşacak.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.