İzmir Yeşilay’da gurur günü

İzmir Yeşilay Spor Kulübü aldığı ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Spor Yayın: 12 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2024 09:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İzmir Yeşilay Spor Kulübü aldığı ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. 11 aktif branşda birçok başarıya imza atan, son olarak halterde Avrupa 3’üncülüğü başarısını elde eden sporcular, Kulüp Başkanı Ümit Ülkü tarafından ödüllendirildi. Ödül törenine İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak katıldı.

Ümit Ülkü ile öğrencilere hediyelerini veren Kızıltoprak “Ümit Bey burada İzmir için çok önemli bir işe imza atıyor. Kulübümüz vasıtasıyla sporcu sağlıklı genç nesillerin yetişmesi hem kentimiz için hem de Yeşilay’ın bağımlılıklarla mücadelesi için çok önemli. Bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Ödül töreninin ardından gençlerle bir araya gelen İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Ümit Ülkü ile gençlere tavsiyelerde bulundu. Eskici “Siz değerli gençlerimiz bizler için birer hazinesiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir Yeşilay Spor Kulübü olarak Ümit Bey ile her daim yanınızda olacağız. Sizler de inşallah bu başarılarınızı çok çalışarak artırarak devam ettireceksiniz” diye konuştu.

Ülkü: Başarılarımızı sürdüreceğiz

İzmir Yeşilay Spor Kulübü’nün yılın ilk yarısında 37 ulusal ve uluslararası madalya kazandığını belirten Ülkü, “Kulübümüz, Yeşilay’ımızın bağımlılıklardan uzak, sağlıklı genç nesiller hedefinde ilerliyor. Sporcularımız, bu hedef doğrultusunda Yeşilay’ı her arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek. Sayın Vali Yardımcımıza, Sayın Gençlik ve Spor İl Müdürümüze katılımlarından ve kulübümüze vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.