Vestel İzmir’de yedi ekspres mağaza açtı

Vestel, teknolojiyi pratik alışveriş deneyimi ile harmanlayan ekspres tipi mağazalarında alışveriş deneyimini iyileştirerek geniş bir ürün yelpazesini tüketiciyle buluşturuyor.

Gündem Yayın: 07 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2024 20:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Vestel İzmir’de yedi ekspres mağaza açtı

Vestel, teknolojiyi pratik alışveriş deneyimi ile harmanlayan ekspres tipi mağazalarında alışveriş deneyimini iyileştirerek geniş bir ürün yelpazesini tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye’nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdüren Vestel, İzmir’de açtığı yedi yeni mağaza ile hızlı ürün karşılaştırma imkânı, aynı gün teslimat ve stok bulma gibi avantajları sunmayı hedefliyor.

Türkiye’nin öncü teknoloji markası Vestel, Türkiye genelinde hızla yaygınlaşan Vestel Ekspres mağaza konsepti ile İzmir’de de yatırımlarına devam ediyor. Benzersiz tüketici deneyimiyle hizmet verdiği ekspres mağazalarda tüketiciler satışların büyük kısmının yapıldığı dijital ekranlardan tüm ürünlerin özelliklerine ve karşılaştırmalarına ulaşabiliyor. 

Vestel, İzmir’de açılan yeni ekspres mağazalarında son teknoloji ürünleri, akıllı telefonlardan televizyonlara, beyaz eşyalardan küçük ev aletlerine kadar geniş bir yelpazede sunacak. Mağazalarda seçili beyaz eşya ya da televizyon alımında çamaşır makinelerinde geçerli yüzde 50 indirim, seçili beyaz eşya ya da televizyon alımında kurutma makinelerinde geçerli yüzde 50 indirim, 3’lü ankastre set alımlarında 6.000 TL indirim ve seçili ankastre set alımlarında 10.599 TL değerinde ankastre mikrodalga fırın hediye kampanyaları bulunuyor.

İzmir Çeşme Alaçatı Ekspres 

50 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

Alaçatı Mah. Atatürk Bul. No: 29/A Çeşme/İzmir 

Tel.:0232 716 01 38  

 

İzmir Çeşme Çarşı Ekspres 

47 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

İsmet İnönü Mah. 2001 Sok. No: 56/C Çeşme/İzmir 

Tel.:0232 712 06 16  

 

İzmir Çeşme Ekspres 

76 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

Musalla Mah. 1065 Sk. No: 14/1A Çeşme/İzmir 

Tel.:0232 712 20 31  

 

İzmir Güzelbahçe Yalı Ekspres 

Mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

Yalı Mah. Mithatpaşa Cad. No: 403/G Güzelbahçe/İzmir 

Tel.:0232 234 34 77 

 

İzmir Karaburun Mordoğan Ekspres 

73 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

Mordoğan Mah. 194. Sok. No: 43/1 Karaburun/İzmir 

Tel.:0232 737 77 71  

 

İzmir Karşıyaka Nergiz Ekspres 

41,33 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

Dedebaşı Mah. Ali Alp Böke Cad. No: 105/A Karşıyaka/İzmir 

Tel.:0232 367 08 38  

 

İzmir Torbalı Ayrancılar Ekspres 

42 metrekare teşhir alanına sahip mağazada tüm ürün gamlarına ait ürünler bulunuyor ve mağazada yer alan akıllı ekran ile de teşhirde yer almayan ürünlerin tanıtımı gerçekleştiriliyor. 

Mağaza Bilgileri: 

İnönü Mah. Fatih Sultan Cad. No: 2C/1 Torbalı/İzmir 

Tel.:0232 608 14 35  

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.