YILDIRIMTAKIMIMI KUTLUYORUM

Bornova 1877 SK Teknik Direktörü Sercan Yıldırım, Hopaspor karşısında alınan 6-2'lik galibiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor Yayın: 24 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 24.09.2024 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Bornova 1877 SK Teknik Direktörü Sercan Yıldırım, Hopaspor karşısında alınan 6-2'lik galibiyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hopaspor karşısında hafta içinde tüm planları galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Yıldırım," Rakibimizi iyi analiz ederek çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirmiştik.

Futbolcularımıza verdiğimiz görevi yerine getirmesi ve etkili bir oyun sergilememiz, bizleri mutlu etti. Sahada özverili bir şekilde mücadele ederek maçtan farklı bir skorla galip ayrıldık. Tüm futbolcularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Galibiyetimizi Bornova 1877 taraftarına armağan ediyoruz. Kuşadasıspor karşılaşmasına da aynı özveriyle hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

 

RAKİP KUŞADASISPOR

TFF 3.Lig 4.hafta maçında Bornova 1877, henüz puanı bulunmayan Kuşadasıspor'la deplasmanda karşılaşacak. 29 Eylül Pazar günü oynanacak mücadele 16.00'da başlayacak. Karşılaşma Özer Türk Stadı'ndaki bakım nedeniyle Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.