Hem Tarihi Hem de Turistik Gezi Rotalarının Ortak Noktası; Hyatt Regency İzmir İstinyePark

Bayram Tatilinde Hem Tarihi Hem de Turistik Gezi Rotalarının Ortak Noktası; Hyatt Regency İzmir İstinyePark

Gündem Yayın: 11 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 11.06.2024 10:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Takip EtGoogle News

Ege’nin incisi İzmir’de lüks ve sadeliği bir araya getirerek ev konforunda bir konaklama deneyimi sunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, bayram tatilini Ege’nin serin sularında ve tarihi atmosferinde geçirmek isteyenleri bekliyor.

 

Konaklamayı lüks bir deneyim haline getiren ve İzmir’de fark yaratan projeleriyle adından sıkça söz ettiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, bayram tatilinde rotasını İzmir’e çevirmek isteyenler için eşsiz bir adres. Tüm odaları İzmir körfezi manzaralı, İzmirlilerin vazgeçilmez mimari eklentisi balkon detayları ve özel geniş teraslı suit odaları ile konforu ve estetiği bir arada sunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, şehirde tatil konsepti arayanların vazgeçilmezi oluyor. Bağlantılı özel odaları ile çocuklu aileleri de düşünen otel, İstinyePark Alışveriş Merkezi’ne olan direkt bağlantısı sayesinde zengin eğlence, yeme içme ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunuyor.

Hyatt Regency İzmir İstinyePark, havaalanına 15 dakika, bağlantı yollarına ve şehir merkezine yakın konumuyla misafirlerine fark yaratan konfor sağlıyor. Urla, Çeşme, Efes Antik Kent, Bergama ve daha birçok yaz tatil rotalarının merkezinde yer alan Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta bu bayram bambaşka olacak. 

Bayram tatilini Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta geçirmek isteyenler için birbirinden keyifli gezi rotaları

Urla

Urla; son yıllarda kalıcı olarak yerleşmek isteyen konuklarına ev sahipliği yaparken aynı zamanda sezonluk misafirlerin de ilk tercihleri arasında yer alan İzmir’in en güzel tatil beldeleri arasında yer alıyor. Sakin ve temiz koy ve plajları ile özellikle yaz sezonunda deniz turizmini canlandıran şehir, tarihi dokusunu koruyan köyleri ve misafirperver sakinleri ile de dört mevsim görülmesi gereken yerler arasında. Michelin yıldızlı restoranları ve bölgeye özgü mahsullerin festivalleriyle öne çıkan Urla, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’a sadece 15 dakika mesafede. 

Çeşme

Mavi bayraklı plajları, muhteşem denizi ve gece hayatıyla ön plana çıkan Çeşme sıcak geçen bahar aylarından itibaren yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Rüzgar sörfü denince akla gelen ilk lokasyon olan Çeşme sadece deniz turismi için değil, festivalleri ile de yoğun ziyaretli alan yerler arasında. Binlerce yıllık tarihi ve eşsiz doğası ile misafirlerini ağırlayan Çeşme, bağlantı yollarının hemen yanı başında bulunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark’a 50 dakika uzaklığında. 

Efes Antik Kent

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış topraklarda, yüzyıllar içinde büyüyerek dönemin en büyük dünya şehirlerinden biri olan Efes, günümüzde Ege’nin en çok turist çeken antik kentleri arasında yer alıyor. Kentin yakınlarında yer alan Meryem Ana Evi ve Artemis Tapınağı da bölgeye değer katan diğer tarihi noktalar arasında yerini alıyor. Helenistik ve Roma dönemi kalıntıları ile Hıristiyanların hac merkezlerinden birini de içinde bulunduran kent, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’a sadece 1 saat mesafede. 

Bergama 

2014 yılında Dünya Kültür Miras Listesine giren Bergama, tarihte Pergamon Kenti olarak bilinir. Filozof Pilinius Secundus’un “Küçük Asyanın en ünlü ve muhterem şehri” olarak tanımladığı Pergamon antik kentinin tarihi MÖ 1. yüzyıla kadar uzanıyor. Yüksek rakımlı topografik özelliği sayesinde sıcak yaz günlerinde serin bir atmosfere sahip olan şehir, bayram tatilinin bir gününü hak edebilecek mutteşem tarihi kalıntılarla dolu. Kızıl Avlu, Asklepios Tapınağı, Zeus Sunağı gibi gezi rotalarının ardından, bölgenin yerel lezzetleri ile tanışacağınız şehir merkezi gezisi ile programı sonlandırabilirsiniz. Bu zengin içerikli gezi programı Hyatt Regency İzmir İstinyePark’tan sadece 1 buçuk saat uzaklıkta.

 

Hyatt Regency otelleri hakkında 

Merkezi Chicago'da bulunan Hyatt Hotels Grup sahip olduğu ve misafirlerine konaklamanın ötesinde bir deneyim sunan güçlü mirasıyla dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alıyor. Hyatt ailesi sahip olduğu deneyimli kadrosuyla dünyanın birçok yerinde ayrıcalıklı hizmet ve konukseverliğin adresi olmayı başarıyor.  Hyatt Hotels Grup’a bağlı Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt HouseTM çatısı altındaki otel ve tatil köyleri Hyatt çatısı altında yönetiliyor, franchise hizmeti veriyor ve dönemin otelcilik trendlerini en üst seviyede yakalayan bir anlayışla sürekli geliştiriliyor. Marka kimliğini Hyatt Summerfield Suites® olarak güncelleyen Hyatt House, Hyatt Residential Group, Inc, Hyatt ResidencesTM ve Hyatt Residence ClubTM ile birlikte şirketin dünya ölçeğindeki portföyü bugün 45 ülkede 492 mülkten oluşuyor. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.