Yaşar Topluluğu, 79’uncu yılını Ben Değil, Biz Varız diyerek kutladı

Türkiye’de gıda, içecek ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu’nun 79’uncu kuruluş yıl dönümünün kutlandığı törenlerin ilki Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 12:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar:

“Yaşar Topluluğu olarak, gelecek 20-30 hatta 50 yılımızı, kültürel dönüşüm projemiz, kurum içi girişimcilerimiz, Proje Feniks ekiplerimiz, Ar-Ge çalışmalarımız ile hep birlikte planlıyoruz.

“Bilim Birlik Başarı” ilkemizle daha büyük başarılara ulaşacağız.

Ülkemiz için, memleketimiz için hepsini yapmaya değer.”

Türkiye’de gıda, içecek ve boya sanayiinin öncüsü Yaşar Topluluğu’nun 79’uncu kuruluş yıl dönümünün kutlandığı törenlerin ilki Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşti. Teması, Yaşar Topluluğu’nun kurucusu Selçuk Yaşar’ın birlik olmanın gücünü vurgulayan “Ben Değil, Biz Varız” sözü olan törenin ev sahipliğini Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ve Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş yaptı. Törene, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Gökoğlu, Kemal Semerciler, Hikmet Altan, Yaşar Topluluğu şirketlerinin Yönetim Kurulu Üyeleri, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ile Topluluğun yöneticileri ve çalışanları katıldı. Törende, Yaşar Topluluğu’nda 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 kıdem yılını tamamlayan 135 çalışana sertifika takdim edildi.

Törende konuşma yapan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, geçmiş başarılarla gurur duyarak gelecekte güçlü bir Topluluk olmak üzere adımları bugünden attıklarının altını çizerek: “Yaşar Topluluğu 79 yılda çok önemli başarılar elde etti. Geçmiş başarılarımız elbette çok değerli. Şimdi ise yeni başarılara imza atma zamanı. Dünya ve Türkiye’deki gelişmeleri izleyerek, değerlendirerek yeni hedeflere doğru koşmak, daha rekabetçi ve çevik olmak, sektörlerimizdeki değişimlere hızlı uyum sağlamak önemli. Yaş alarak ve sahip olduğumuz deneyim ile zamanın şartlarına uyum sağlayarak, daha başarılı, daha iddialı olarak, yarınlar için sağlam temeller atarak geleceğe güvenle yürüyoruz. Yaşar Topluluğu olarak, gelecek 20-30 hatta 50 yılımızı, kültürel dönüşüm projemiz, kurum içi girişimcilerimiz,

Proje Feniks ekiplerimiz, Ar-Ge çalışmalarımız ile hep birlikte planlıyoruz. “Bilim Birlik Başarı” ilkemizle daha büyük başarılara ulaşacağız. Ülkemiz için, memleketimiz için hepsini yapmaya değer.” diye konuştu.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı konuşmasında, Yaşar Topluluğu şirketlerinin ve markalarının başarısının arkasındaki en büyük gücün çalışanları olduğunu belirterek: “Dünyanın birçok ülkesinde başta Pınar ve DYO olmak üzere Yaşar Topluluğu markalarını görüyor, gururlanıyoruz. Yarınlar için, daha farklı, daha yenilikçi bir Yaşar Topluluğu için, kurucumuz Selçuk Yaşar’ın vizyonuyla “Ben Değil, Biz Varız” anlayışıyla çalışıyoruz. Ülkemiz ekonomisine katkı sağlarken topluma olan katkımızı da sürdürüyor; eğitime, kültüre, sanata ve spora destek vermeye devam ediyoruz. Hep birlikte çalışarak sadece sektörlerimizde değil, toplumda da fark yaratacağız. Bilimin ışığında ilerlemek, bugünün ve geleceğin nesillerinin daha iyi bir yaşama ulaşmasını sağlamak sorumluluğumuz. 79 yılda Yaşar Topluluğu değerlerini ve hedeflerini benimsemiş, Topluluğumuzu bugünlere ulaştırmış ve geleceğe ulaştırmak için çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr. Mehmet Aktaş, dünya ve Türkiye ekonomisini değerlendirerek başladığı konuşmasında: “Topluluğumuzun 79. yılını gururla kutluyoruz. Kurucumuz Selçuk Yaşar’ın vizyonunun geleceğe taşınması bizim görevimiz ve sorumluluğumuz. Gelecek için, bugünü doğru anlamak ve bugünden doğru adımları atmak önemli. Dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen dört büyük akım; jeopolitik dönüşümler, iklim değişikliği, teknolojideki dönüşüm ve demografik dönüşüm, stratejilerimize yön veriyor. Biz de bu dönüşümlere uyum sağlayarak hedeflerimizi ve hedeflerimize ulaştıracak stratejilerimizi belirliyoruz. Yaşar Topluluğu 79 yılda çok farklı dönemlere tanıklık etti ve bu dönemleri deneyimi, bugünü okuma ve geleceği görme becerisi ile başarıyla geçti. Bu başarıda, bugüne kadar Yaşar Toplululuğu’na emek vermiş olan tüm çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere ekosistemimizdeki tüm paydaşlarımızın payı var. Bugün ve gelecekte yine hep birlikte nice başarılara ulaşacağız.” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.