KOZMETİK MEZOTERAPİ KONGRESİ’NDE BİLİMSEL OTURUMLAR VE UYGULAMALI ATÖLYE ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞECEK

Bu yıl ilk kez 5-6 Ekim tarihleri arasında Biruni Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde gerçekleşecek olan Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nde katılımcılar çeşitli bilimsel oturumlara ve uygulamalı atölye çalışmalarına katılım sağlayacak.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2024 16:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tüm branşlardan doktorları, sağlık ve estetik profesyonellerini ağırlayacak Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nde katılımcılara yönelik birçok oturum düzenlenecek. Bu oturumlar, mezoterapi uygulamaları, cilt yenileme teknikleri ve estetik prosedürlerdeki son trendler üzerine yoğunlaşacak.

Bilimsel Oturumlar ve Atölye Çalışmaları ile Katılımcılara Deneyimler Aktarılacak

Bilimsel derinlik ve pratik uygulama seanslarının dikkat çektiği kongre boyunca alanında uzman hekimler ve estetik profesyonelleri, en iyi pratikler ve yeni teknolojiler üzerine tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak.

5 Ekim'de sabah açılış konuşmalarıyla başlayacak program, ardından mezoterapinin çeşitli yönlerine odaklanan formülasyonlar ve kozmetik uygulamalar üzerine atölye çalışmalarıyla devam edecek olan kongrede gün boyunca leke ve skar tedavileri, mezolipoliz, mezoselülit ve anti aging tedavileri gibi konular işlenecek.

6 Ekim'de ise jinekolojik mezoterapi, göz çevresi tedavileri ve prokain kullanımı gibi özel konular ele alınacak ve aynı zamanda diş hekimliğinde mezoterapi uygulamalarına yer verilecek. Oturumlar, otolog tedaviler ve saç sağlığı üzerine çalışmalarla zenginleştirilecek.

Sektör Liderleriyle Doğrudan İletişim

Kongrede aynı zamanda, birçok lider sağlık ve estetik ürünleri firması, en yeni ürün ve teknolojilerini sergileyecek. Katılımcılar, sergi alanında ürün demonstrasyonlarına katılabilecek ve sektör liderleriyle doğrudan iletişime geçebilecek.

Kozmetik Mezoterapi Kongresi, sağlık alanında birçok dijital girişime öncülük eden ve dijital sağlık iletişimi konusunda uzmanlığıyla öne çıkan Sağlık Ajans’ın koordinasyonluğunda Biruni Üniversitesi düzenleyiciliğinde, MEDİMASTDER ve Reborn Academy tarafından destekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.