MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nde Özel Yetenek Sınavı Heyecanı Başladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Türkiye genelinde ilk defa uygulamaya geçirilen ve 23 Sınav Merkezinde yapılacak olan Spor Bilimleri Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) başladı.

Eğitim Yayın: 20 Ağustos 2024 - Salı - Güncelleme: 20.08.2024 16:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

MCBÜ’ de 2024-2025 öğretim yılı için yükseköğretim kurumlarının özel yetenek sınavı kapsamında öğrenci alan spor programlarına alınacak öğrencilerin seçimi ve tercihlerine göre yerleştirilebilmeleri amacıyla, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından merkezi Özel Yetenek Sınavı (ÖZYES) yapılıyor.

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, aday öğrencilerin heyecanlarına ortak olmak için sınav öncesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oktay Üçer ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş ile Sınav Merkezini ziyaret etti. MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin nitelikli eğitimiyle Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu unvanlı milli sporcular yetiştirdiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Kibar, Özel Yetenek Sınavına katılan tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.