YUNUSEMRELİ MİNİKLER YAZ AYLARINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan Barbaros, Güzelyurt ve Muradiye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde yaz dönemi eğitimlerini tamamlayan öğrenciler karnelerini aldı.

Eğitim Yayın: 29 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.08.2024 16:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Öğrenciler ayrıca ellerinde Türk Bayrakları ile 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.

Yunusemre Belediyesi bünyesinde bulunan Barbaros, Güzelyurt ve Muradiye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri yaz dönemini dolu dolu geçirdi. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler karnelerini aldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Kültür İşleri Müdürü Yasemen Sarar Şıktaş ve belediye personelleri Barbaros Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte karnelerini alan miniklerin heyecanına ortak oldu.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADILAR

Belediye bünyesindeki Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören öğrenciler, hazırladıkları 30 Ağustos Zafer Bayramı köşesiyle ellerinde Türk Bayrakları ile bayram coşkusunu da yaşadı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.